Valorant'ta Felaketin Kalbi Seti alınır mı?

paulpogba6

Femtopat
Katılım
17 Temmuz 2023
Mesajlar
52
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Uzun zamandır iyi bir bıçak bekliyorum ama bir türlü gelmedi, sizce Felaketin Kalbi Seti alınır mı? İyi mi sizce?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir oyuna bu denli para yatırmak şu an sorun değil gibi geliyor da ileride keşke diyorsun. Para senin paran ama bu olaydan her türlü zararlı çıkacak olan da sen oluyorsun. Hesabı satmak istesen de paranın 3'te 1'ini zor kurtarırsın. Hiçbir türlü değmez yani. Satın alanlardan oyun içinde alabilirsin veya yerden bulabilirsen alabilirsin ama sana bir tavsiyem o büyüklükte harcamalardan kaçınmak olacaktır. Zevklerine karışmak istemem ama senin keşke dememen için söylüyorum. Kendim keşke diyorum çünkü.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır iyi bir bıçak bekliyorum ama bir türlü gelmedi, sizce felaketin kalbi seti alınır mı? İyi mi sizce?

Para yatırılmaz. 2-3sene sonunda oyundan soğuyorsun sadece vaktini yok etmek için oynamaya başlıyorsun satsan satılmaz atsan atılmaz. Ama illaki yatıracağım diyorsan bence daha iyileri var onu bekleyebilirsin yinede bu sette indirimli olması gibi bir avantajı var.
 
Böyle düşünüyorsan demek ki çok da beğenmemişsin. Ejder 2.0 gibi bir set olmuş. Hoşuna giden silahını al istersen ama set olarak pek mantıklı değil sete bayılmadıysan. Bıçak kısmında oldum olası bıçak harici şeyleri sevemedim zaten. Kılıç, balta, topuz vs hepsi çok kötü geliyor bana. Şahsi görüşüm bence alınmaz
 

Geri
Yukarı