Şöyle bir yanlış var. Eğer az da olsa bir ekran kartınız varsa, kesinlikle, birkaç ayarı orta ayarlara almalısınız. Tamamen düşük ayarlarda oynarsanız, tüm yük işlemciye binecektir.
Grafikleri düşürmekten başka yapılan hiçbir şey yok. Linkteki konu da "rehber" takısını hak edecek bir nitelikte değil. Sosyal'de son zamanlardaki bu rehber sevdasını anlayamıyorum.
Grafikleri düşürmekten başka yapılan hiçbir şey yok. Linkteki konu da "rehber" takısını hak edecek bir nitelikte değil. Sosyal'de son zamanlardaki bu rehber sevdasını anlayamıyorum.
İlk maddenin FPS arttırdığı söylenemez. Eğer 2 ekran kartınız varsa yüksek performansa aldığınızda harici olan yani daha güçlü olan ekran kartını kullanıyor. 1 ekran kartınız varsa etkilemez anlayacağınız.
2. madde de ise 8 çekirdek ve üstü işlemciler de Çok İzlekli Görselleştirme ayarı oluyor, açmanız durumunda işlemcinin tüm çekirdeklerini kullanarak daha yüksek FPS elde edebilirsiniz.
Şöyle bir yanlış var. Eğer az da olsa bir ekran kartınız varsa, kesinlikle, birkaç ayarı orta ayarlara almalısınız. Tamamen düşük ayarlarda oynarsanız, tüm yük işlemciye binecektir.