Waldeq Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #1 Merhaba Valorant'a 2 gündür girmiyordum bugün girdim baktım normalde aldığım FPS'nin yarısını alıyordum ve tüm ayarlar düşükteydi. yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba Valorant'a 2 gündür girmiyordum bugün girdim baktım normalde aldığım FPS'nin yarısını alıyordum ve tüm ayarlar düşükteydi. yardımcı olursanız sevinirim.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.918 Makaleler 21 Çözümler 30 28 Haziran 2024 #2 Yeni gelen sezonla optimizasyon sorunları yaşanıyor. Birkaç güne bir patch daha gelir. Artı 0 Eksi
KS KS Waldeq Centipat Katılım 5 Ocak 2024 Mesajlar 149 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #3 Düzelir mi yani. Eren AK dedi: Yeni gelen sezonla optimizasyon sorunları yaşanıyor. Birkaç güne bir patch daha gelir. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Düzelir mi yani. Eren AK dedi: Yeni gelen sezonla optimizasyon sorunları yaşanıyor. Birkaç güne bir patch daha gelir. Genişletmek için tıkla...