HasanHSYN Decapat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 390 Çözümler 2 Yer Dünya'daki şehrin içindeki evin içindeki masada Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2021 #1 Biraz önce ajan seçme ekranında dondu, sonra çıkıp girdim. Maça girdiğimde FPS droplar başladı. 170 FPS'den bir anda 30 FPS'ye düşüyor ve 5 saniye falan sürüyor. Yardımcı olabilecek var mı?
Biraz önce ajan seçme ekranında dondu, sonra çıkıp girdim. Maça girdiğimde FPS droplar başladı. 170 FPS'den bir anda 30 FPS'ye düşüyor ve 5 saniye falan sürüyor. Yardımcı olabilecek var mı?
HiJuniO7R Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 360 Çözümler 4 5 Temmuz 2021 #11 HasanHSYN dedi: Isı değerleri her zamanki gibi ama dediğim gibi önceden olmuyordu. HDD kötü zaten HDD'den dolayı olabilir bakacağım. Genişletmek için tıkla... HDD'nin ömri bitmiş olabilir HDD'nin draminin kaç oldugunu sçyleyeblir misiniz bir de tarihini bunlar HDD'nin üzerinde yazar eğer görebilirseniz. HiJuniO7R dedi: HDD'nin ömri bitmiş olabilir HDD'nin draminin kaç oldugunu sçyleyebilir misiniz bir de tarihini bunlar HDD'nin üzerinde yazar eğer görebilirseniz. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu SSD de yaşamıştım çünkü. Artı 0 Eksi
HasanHSYN dedi: Isı değerleri her zamanki gibi ama dediğim gibi önceden olmuyordu. HDD kötü zaten HDD'den dolayı olabilir bakacağım. Genişletmek için tıkla... HDD'nin ömri bitmiş olabilir HDD'nin draminin kaç oldugunu sçyleyeblir misiniz bir de tarihini bunlar HDD'nin üzerinde yazar eğer görebilirseniz. HiJuniO7R dedi: HDD'nin ömri bitmiş olabilir HDD'nin draminin kaç oldugunu sçyleyebilir misiniz bir de tarihini bunlar HDD'nin üzerinde yazar eğer görebilirseniz. Genişletmek için tıkla... Aynı sorunu SSD de yaşamıştım çünkü.