Valorant'ta FPS düşmesi

impossible_brain

Hectopat
Valorant'ta normalde aldığım FPS'den daha düşük FPS almaya başladım. Bir ara Valorant hilesi indirip yönetici olarak çalıştırmıştım sonra da silmiştim. Virüs taraması yaptım virüs yok. Sizce sorun neden kaynaklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant'ta normalde aldığım FPS'den daha düşük FPS almaya başladım. Bir ara Valorant hilesi indirip yönetici olarak çalıştırmıştım sonra da silmiştim. Virüs taraması yaptım virüs yok. Sizce sorun neden kaynaklı?

Silip tekrar yüklemeyi denediniz mi?

Hayır deneyeceğim.
Ort 200 FPS alırken şimdi ort 100. yaptığım tek şey hile indirmekti onu da sildim ama hileyi silsem bile yüklediğimden beri FPS -100 düştü düzelmiyor.

Hocam dediğimi yapın oyunu silip tekrar yükleyin olmazsa Riot Games'e ticket atmak daha doğru bir yol olacaktır.

Silip yükledim. Ancak hala aynı. Riot'a ticket nasıl atacağım?

Hocam buraya tıklayarak önünüze gelen her şeyi doğru bir şekilde doldurarak bir bilet oluşturabilirsiniz.
Silip yükledim. Ancak hala aynı. Riot'a ticket nasıl atacağım?
Sorun işlemci de işlemcim 90 derece yeni gördüm.

Güç planı ayarlarından dengeleyi seçin sorununuz çözülmez ise fanınızı temizleyip altındaki termal macun kurumuş ise yenisi ile değiştirin sorununuz çözüldü ise çözüldü olarak işaretleyin.

Hocam buraya tıklayarak önüne gelen her şeyi doğru bir şekilde doldurarak bir bilet oluşturabilirsiniz.

Güç planı ayarlarından dengeleyi seçin sorununuz çözülmez ise fanınızı temizleyip altındaki termal macun kurumuş ise yenisi ile değiştirin sorununuz çözüldü ise çözüldü olarak işaretleyin.

Normalde yük altında ort 70 idi. Acilen macununu değiştirip fan satın alacağım.

Normalde yük altında ort 70 idi. Acilen macununu değiştirip fan satın alacağım.

İşlemciniz 90 dereceye ulaştığında frekans düşürerek FPS düşüşüne yol açabilir çünkü frekans düşürmezse bilgisayar kendini koruma altına alıp kendini kapatacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı