Valorant'ta FPS düşmesi

mkt80

Hectopat
Selam. Dün Valorant oynarken rahat bir şekilde oynuyordum ama bugün girdiğimde ufak da olsa FPS düşüyor gibiydi. Neden olabilir? Virüs taramaları temiz, sıcaklıklar normal ve sürücülerim güncel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Drop tarzı mı yoksa önceden 70-60 alıp şimdi 50-40 almak mı?

Drop tarzı hocam. Başlık öyleydi de değiştirilmiş.

İşlemcinizin Turbo modunu kapatabilir misiniz? Bende de GTA 5'te öyle oluyordu ThrottleStop ile Turbo'yu kapatınca sorun çözülüyordu. Bir deneyin linki burada hocam, orijinal sitesi.

İşlemci modelinizi yazabilirmisiniz, çekirdek sayısını bilmemiz önemli.
Ryzen 7 4800H 8 çekirdek kullanıyorum.

Hocam sadece bu programla mı kapatılıyor?

Tam emin değilim ama sorun vanguard'ın ani cpu kullanımı artışlarından olabilir. Yapmayı biliyorsanız görev yöneticisinden vanguard'ın kullandığı çekirdek saysını 2'ye düşürün.

Hocam sadece bu programla mı kapatılıyor?
ThrottleStop kullanmanızı önermem, bazı konularda yapılan ayarların geri alınamadığı belirtilmiş.

Hocam çekirdek sayısıyla oynamayayım bence. En son oynadığımda pek iyi şeyler yaşanmadı. Şuanlık kalsın akşam bir daha ilgileneceğim sorunla.

Hocam çekirdek sayısıyla oynamayayım bence. En son oynadığımda pek iyi şeyler yaşanmadı. Şuanlık kalsın akşam bir daha ilgileneceğim sorunla.
Emin değilseniz tabiki yapmayın, ama aynı sorun bende de vardı ben böyle çözdüğüm için söylemek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…