Valorant'ta FPS iniş çıkışlı

İşletim sistemi
Windows 10

658774

Centipat
Ekran kartı
Intel(R) Iris(R) Xe Graphics
İşlemci
İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i7-1165G7 @ 2.8
Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarımın modeli bu.
Lenovo IdeaPad 3 dizüstü bilgisayar, 17.3" FHD, Intel Core i7-1165G7, 8 GB RAM, 512 GB SSD, NVIDIA GeForce MX350 2 GB GDDR5, FreeDOS, 82H900BMTx.
düne kadar Valorant'ta FPS sorunu veya takılma donma oyunda asla yaşamıyordum. Dün ne olduysa birden kasmalar başladı FPS 140-200 bandından bir an 30'lara düşüyor ve yürüdüğümü bile göremiyorum yani. Nedeni ne olabilir nasıl bir çözüm bulabilirim. Güncellemeleri falan kontrol ettim ama bir çözüme ulaşamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar benim bilgisayarımın modeli bu.
Lenovo IdeaPad 3 dizüstü bilgisayar, 17.3" FHD, Intel Core i7-1165G7, 8 GB RAM, 512 GB SSD, NVIDIA GeForce MX350 2 GB GDDR5, FreeDOS, 82H900BMTx.
düne kadar Valorant'ta FPS sorunu veya takılma donma oyunda asla yaşamıyordum. Dün ne olduysa birden kasmalar başladı FPS 140-200 bandından bir an 30'lara düşüyor ve yürüdüğümü bile göremiyorum yani. Nedeni ne olabilir nasıl bir çözüm bulabilirim. Güncellemeleri falan kontrol ettim ama bir çözüme ulaşamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.

Oyunun SSD'ye mi kurulu yoksa HDD'ye mi kurulu? HDD'ye kuruluysa bu senlik bir şey değil, oyunun sorunu. Sistemim imza kısmında yazıyor gayet iyi bir sistem. Akıcı bir şekilde RDR2 bile oynatıyor. Ama Valorant'ı HDD kurduğumda bende drop yiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı