Valorant'ta FPS nasıl arttırılır?

mehmetkrdmn0

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Valorant'ta FPS'imi arttirmak istiyorum. 110 civarlarda FPS alıyorum. Monitör sipariş ettim, 144Hz. YouTube'daki her gosterilen seyi yaptim 20 FPS artti. Bana nasıl 30-40 FPS arttiracagimi soyler misiniz? İşlemcim i5 9300, ekran kartım GTX1650, ikinci ekran kartim Intel UHD Graphics 630 laptopum.

Grafik ayarlarını düşürmeyi deneyin, eğer çok yüksek FPS istiyorsanız Steam'den lossless scaling satın alın.

Düşük çözünürlükle oynaman lazım veya grafik ayarların'dan Valorant'i seçerek işlemcini Valoran'ta odaklayabilirsin.

Merhaba, Valorant'ta FPS'imi arttirmak istiyorum. 110 civarlarda FPS alıyorum. Monitör sipariş ettim, 144Hz. YouTube'daki her gosterilen seyi yaptim 20 FPS artti. Bana nasıl 30-40 FPS arttiracagimi soyler misiniz? İşlemcim i5 9300, ekran kartım GTX1650, ikinci ekran kartim Intel UHD Graphics 630 laptopum.

O İşlemci ile daha fazlasını alamazsın maalesef.

Bende 180 Hz monitor aldim bugün. Valorant'ta 100-110 FPS falan aliyorum YT'den videolar izledim fakat grafikleri dusurmekten sonra cogu ayar bence oyun performansini etkiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı