Valorant'ta FPS nasıl arttırılır?

Dostum, beğenmedim ifadesi attığım için gelip takipteyim yazıyorsun, bende sana cevabını veriyorum benzer işlemciyle 200-300 alıyorum sen gelip daha fazla alamazsın yazıyorsun.
Boşa alınganlık yapıyorsun. Takip ederken ciddiydim.

Ne işe yarar kendisi.
Grafik kartını zorlamadan yapay zekayla FPS arttırıyor. örneğin saniyede valorant 60 frame gösteriyorsa lossless scaling gerçek zamanda yapay zekayla 40 frame oluşturup araya sokuyor

Grafik kartını zorlamadan yapay zekayla FPS arttırıyor. örneğin saniyede valorant 60 frame gösteriyorsa lossless scaling gerçek zamanda yapay zekayla 40 frame oluşturup araya sokuyor
Online oyunlarda ban sebebi olabiliyor.

Bende böyle gözüküyor below normal tenzde ise high gözüküyor dediği ayarı yaptım ama nasıl high yapacağımı bilmiyorum.

Uygulama sayesinde çok rahat 120-130 arasını görmeye başladım benim istediğim 150-160 FPS 144'ten düşün istemem o kadar monitör aldım.

Dosya Ekleri

• 1728163595556.png
    3,4 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

Dostum seni anlıyorum, uygulama FPS'ni arttırmış olmasına sevindim.
Ya risk alıp Lossless Scaling deneyebilirsiniz ya da en son çare Config dosyası.
İkisi de ban sebebi yakalanırsanız ban yersiniz.

@837168 etkili olmuş takipteyim demiştiniz ya, artık bakabilirsiniz işe yarıyor mu yaramıyor mu diye.

Son düzenleme:
Dostum seni anlıyorum, uygulama FPS'ni arttırmış olmasına sevindim.
Ya risk alıp Lossless Scaling deneyebilirsiniz ya da en son çare Config dosyası.
İkisi de ban sebebi yakalanırsanız ban yersiniz.

Bu daha demin yaptığım şey ban sebebi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…