Boşa alınganlık yapıyorsun. Takip ederken ciddiydim.Dostum, beğenmedim ifadesi attığım için gelip takipteyim yazıyorsun, bende sana cevabını veriyorum benzer işlemciyle 200-300 alıyorum sen gelip daha fazla alamazsın yazıyorsun.
Boşa alınganlık yapıyorsun. Takip ederken ciddiydim.Dostum, beğenmedim ifadesi attığım için gelip takipteyim yazıyorsun, bende sana cevabını veriyorum benzer işlemciyle 200-300 alıyorum sen gelip daha fazla alamazsın yazıyorsun.
Grafik kartını zorlamadan yapay zekayla FPS arttırıyor. örneğin saniyede valorant 60 frame gösteriyorsa lossless scaling gerçek zamanda yapay zekayla 40 frame oluşturup araya sokuyorNe işe yarar kendisi.
Online oyunlarda ban sebebi olabiliyor.Grafik kartını zorlamadan yapay zekayla FPS arttırıyor. örneğin saniyede valorant 60 frame gösteriyorsa lossless scaling gerçek zamanda yapay zekayla 40 frame oluşturup araya sokuyor
Online oyunlarda ban sebebi olabiliyor.
Attığımı deneyip yazın.O zaman ben FPS'imi nasıl artıracağım monitör pazartesi gelecek 100 FPS aliyorum Valorant'ta 144 yapmam lazim.
Attığımı deneyip yazın.
Evet.Process lasso bu programımı?
Bende böyle gözüküyor below normal tenzde ise high gözüküyor dediği ayarı yaptım ama nasıl high yapacağımı bilmiyorum.
Uygulama sayesinde çok rahat 120-130 arasını görmeye başladım benim istediğim 150-160 FPS 144'ten düşün istemem o kadar monitör aldım.
Dostum seni anlıyorum, uygulama FPS'ni arttırmış olmasına sevindim.
Ya risk alıp Lossless Scaling deneyebilirsiniz ya da en son çare Config dosyası.
İkisi de ban sebebi yakalanırsanız ban yersiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.