Valorant'ta FPS neden az?

Bu dediğiniz şeyler kapalıysa açmam lazımmı.
Ve dediğiniz gibi 2 hafta önce hiçbir sorun yokken şu anda böyle yaşamam cok garip geliyor.
Bilgisayara format atmak gibi şeyler işe yarayabilir mi ve termal macun değiştirmek işe yarayabilir mi?

Mümkünse "Auto" moduna alın. CPU ısılarınız fazla değil oyun içinde bakabilirsiniz ayrıca, 70-75'e kadar yolu var. Son çare olarak format deneyebilirsiniz. Bence yazılımsal olarak bir şeyler yaptığınızdan kaynaklı olabilir eğer bahsettiğiniz gibi o FPS değerlerini alabildiyseniz.

Mümkünse "Auto" moduna alın. CPU ısılarınız fazla değil oyun içinde bakabilirsiniz ayrıca, 70-75'e kadar yolu var. Son çare olarak format deneyebilirsiniz. Bence yazılımsal olarak bir şeyler yaptığınızdan kaynaklı olabilir eğer bahsettiğiniz gibi o FPS değerlerini alabildiyseniz.

Anladığım kadarıyla işlemciyle ilgili sorun yok değil mi?
Desteklerinden dolayı teşekkürler deneyip sizi bilgilendireceğim umarım çözeriz <3

Anladığım kadarıyla işlemciyle ilgili sorun yok değil mi?
Desteklerinden dolayı teşekkürler deneyip sizi bilgilendireceğim umarım çözeriz <3

250-350 arası zaten gördüğüm benchmarklardakilerle aynı, bazı kişiler overclock ile 500'lere ulaşmış, CPU'luk durum görmedim ben. İstiyorsan format atıp yazılımsal mı diye emin olabilirsin ama.

Örnek kaynak atacaktım ama BIOSTAR için BIOS arayüz bulamadım. BIOS açıldığı kısımda Advanced yeri olması gerekiyor oraya girerek "Precision Boost OverDrive" ve "Core Performance Boost" kısımlarını bulun hocam, ayar değişikliği yapmıyacağınız için sorun yok kurcalayarak bulursunuz. Bu değerlerin Auto, off ya da on olduğuna bakın, 2 hafta önce bu değerlerin değiştiğini düşünmüyorum yine de.
kral yanlış bilgi vermişim
anakartım:

Asus Prime B450M-K II AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart

Technopat Haberler

Geri
Yukarı