Valorant'ta FPS sınırı limiti mi var?

MertoReis0

Centipat
Daha fazla  
PC özeliklerim: RTX3070 Ti, i711700K, 32 GB RAM.

Ben Valorant girdiğimde FPS'mden memnundum fakat TikTok'da gezinirken bir video gördüm 400 FPS sınırı tarzında sonra telefonumun şarjı bitti ben de maç girip dendeğimde zaten normalde Full ayarlarda 250-450 FPS çoğunlukla 300 civarı alıyordum ve ben de düşük ayarlara alıp denedim ve fark ettim ki Full ayarla aynı FPS'i alıyorum ortalama. Var mı böyle bir şey?

PC özeliklerim: RTX3070 Ti, i711700K, 32 GB RAM.

Ben Valorant girdiğimde FPS'mden memnundum fakat TikTok'da gezinirken bir video gördüm 400 FPS sınırı tarzında sonra telefonumun şarjı bitti ben de maç girip dendeğimde zaten normalde Full ayarlarda 250-450 FPS çoğunlukla 300 civarı alıyordum ve ben de düşük ayarlara alıp denedim ve fark ettim ki Full ayarla aynı FPS'i alıyorum ortalama. Var mı böyle bir şey?
Normalde olan bir durum değil,fps sınırı ayarlarına bakman önerimdir

İnternet kafede RTX 4090'lı i9 13900KLI sistem ile Valorant oynadım FPS sınırı diye bir şey yok. Poligona girdiğinizde hareket etmeden sabit bir şekilde durun o zaman bilgisayarınızın çıktığı maksimum FPS orada çıkar. Lakin rekabetçi modundan bahsediyorsanız aldığınız FPS değerleri çok iyi, çünkü RTX 4090'lı bilgisayarda bile yer yer 300 FPS'lere düştüğü oluyordu.

Normalde olan bir durum değil, FPS sınırı ayarlarına bakman önerimdir.

Ayarlara 2 kere baktım tüm sınırlar kapalı.

İnternet kafede RTX 4090'lı i9 13900KLI sistem ile Valorant oynadım FPS sınırı diye bir şey yok. Poligona girdiğinizde hareket etmeden sabit bir şekilde durun o zaman bilgisayarınızın çıktığı maksimum FPS orada çıkar. Lakin rekabetçi modundan bahsediyorsanız aldığınız FPS değerleri çok iyi, çünkü RTX 4090'lı bilgisayarda bile yer yer 300 FPS'lere düştüğü oluyordu.

Normal maçta bu dediğim değerler.

Oyun ekran kartını az kullanıyor gibi, oyunu oynadığın çözünürlük ne?

2560x1440.

Hocam dediğiniz gibi poligonda baktığımda Full ayarlarda 500 düşük ayarlarda 550.

Hatta başka boş bir alanja geçtim 570 FPS yüksek ayarlarda.

1440P'de 3070 Ti'la o FPS değerleri aşırı iyi. Oyun motorunun sınırı olabilir, CS:GO'da da benzer bir şey var.

Zaten diğer arkadaşın dediği gibi denedim 570 FPS görüyor poligonda yüksek ayarlarda.

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim hayırlı akşamlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı