Valorant'ta gelişememek

Maçlarını biraz özetlersen daha iyi yardımcı olabiliriz. Aimim iyi demen yeterli değil.

Genel olarak maçlarda 20 vuruyorum. Crosshair placement zaten yapabiliyorum. Kafa peek noktalarının çoğunu biliyorum. Ama benim sorunum sanırsam One tap atmamak. Çünkü genelde uzaktaki düşmanlarımı tarayıp ölüyorum.
Prime özelliği geldi artık rekabetçide hile açmak için her yeni hespalarına 123 TL vermek zorundalar.
Zaten biliyorum dostum. Ama CS:GO asla oynamam.

Genel olarak maçlarda 20 vuruyorum. Crosshair placement zaten yapabiliyorum. Kafa peek noktalarının çoğunu biliyorum. Ama benim sorunum sanırsam One tap atmamak. Çünkü genelde uzaktaki düşmanlarımı tarayıp ölüyorum.

Zaten biliyorum dostum. Ama CS:GO asla oynamam.

Uzaktaki düşmanlara spray atmaman gerek zaten ya burst atmaya çalış ya da tek tek sık.
CS'ye nazaran bu oyunda karakter yetenekleri var. Onları iyi kullanmakta önemli.

Demir liginden bir türlü çıkamıyorum. Ölüm maçlarında genelde 25-35 kill alıp ilk 5'e giriyorum. 200 seviye üstü adamları bile yeniyorum. Yani aimim gayet yeterli. Ama bir türlü dereceli maçlarda adam vuramıyorum. Bunun sebebi nedir sizce?

Hocam bu ekip oyunu ile alakalı. Rastgele 4 D-allame ile girerseniz hele ki Türkiye sunucusunda gelişememeniz normal. Başkasının kötü oynaması bile sizi etkiliyor olabilir. Ben keyfi oynuyorum Brimstone seçtirip 29 vurduğum halde kaybediyoruz.

Sen bu kafayla bırak demirden çıkmayı PC başına geçebildiğine dua et. Ben Valorant'ı haftada Max 2 saat oynayarak plat oldum. Sürün elonda.

Sonda ne dedin anlayamadım?
Hocam bu ekip oyunu ile alakalı. Rastgele 4 D-allame ile girerseniz hele ki Türkiye sunucusunda gelişememeniz normal. Başkasının kötü oynaması bile sizi etkiliyor olabilir. Ben keyfi oynuyorum Brimstone seçtirip 29 vurduğum halde kaybediyoruz.

Bende çok yaşıyorum bu durumu. Takımda 1 vuran adam bana akıl vermeye çalışıyor.
Sen bu kafayla bırak demirden çıkmayı PC başına geçebildiğine dua et. Ben Valorant'ı haftada Max 2 saat oynayarak plat oldum. Sürün elonda.

Büyük ihtimal yaşın küçük anlıyorum seni. Ama böyle toxiclik yapma.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı