Demirden çıkamamak çok çok kötüysen mümkün bence. Bende iyi değilim mesela çok fazla FPS oyunu oynamadım daha önce yaşım 37 şu an Gold 3 rankım çok oynamadığım halde, takım 2 maç kötü geliyorsa sonra mutlaka iyi geliyor yani oyunda bir denge var. Sana tavsiyem 2 kişi Reyna Jett aldıysa sende gidip pho yor neon filan seçme 2 dualist yeterli bir takım için hatta 2 bile çok bence. Smoke ya da kontrol karakteri oyna takıma ne lazımsa o karakteri oynamaya çalış. Ben çok fazla yayın izliyorum mesela hangi haritada hangi karakterle oynuyorlar nasıl savunma nasıl hücum yapıyorlar onları öğreniyorum. Line up öğrenmeye çalış bazı haritalarda Viper mesela ölümcül olabiliyor örnek icebox, fracture hem side tutuyorsun savunmada hem hücumda 1V3 kaldığın zaman lineup ile el alıyorsun, öğrenmesi çok zor değil. Bir de hiçbir zaman toxic olma, takım arkadaşın vuramıyorsa destek olmaya çalış oyunda tutmaya çalış, bende önceden çok konuşurdum ne biçim oynuyorsun vs. Kızardım ama şimdi hep moralleri yüksek tutmaya çalışıyorum, tabii her zaman etkili olmuyor bazen gerçekten troll oynayan ya da umutsuz vakalar olabiliyor
dün mesela bir maç attık Reyna 4 vurdu savunmadayken 10-2 yeniliyoruz herkes çocuğa yükleniyor niye Reyna aldın çok kötüsün filan, atağa geçtik çocuk 30 vurdu 14-12 aldık mesela maçı. Aim her şey değil, takıma destek olarak doğru pozisyon alarak ve iletişimle maçlar rahat kazanılıyor.