Valorant'ta Gold elodan nasıl çıkılır?

BestOfFadeleS

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Geçen sezon zar zor plat 1 olmuştum ve ucu ucunada sezon bitti aynı sorunu tekrar yaşıyorum Gold 3'ten bir türlü çıkamıyorum, sürekli takıma troller, oynamasını bilmeyenler, satanlar, info vermeyenler geliyor karşıya ise smürf atıyor ve benim MVP olmam bile takımı kurtarmıyor. Genelde duomla giriyorduk ve aynı idi şimdi tek giriyorum daha beter ne yapmam lazım?

Geçen sezon zar zor plat 1 olmuştum ve ucu ucunada sezon bitti aynı sorunu tekrar yaşıyorum Gold 3'ten bir türlü çıkamıyorum, sürekli takıma troller, oynamasını bilmeyenler, satanlar, info vermeyenler geliyor karşıya ise smürf atıyor ve benim MVP olmam bile takımı kurtarmıyor. Genelde duomla giriyorduk ve aynı idi şimdi tek giriyorum daha beter ne yapmam lazım?

5'li girin hocam daha faydalı oluyor 3'lü de götürür çıkarsınız Gold'dan

Daha iyi oynamak haricinde yapabileceğiniz bir şey yok. Arkadasinizla giremiyorsaniz mecbur daha iyi oynayacaksiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı