RosTR4L Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 59 18 Temmuz 2021 #11 monthean dedi: Anladım hocam. Benim de tam tersi oyun bilgim sıfır yeni yeni alıştığımdan dolayı. Çok haklısınız hocam yaşadım aynı durumları zamanla düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Malum kötü oynayanlara söven küçük çocuklar falan var
monthean dedi: Anladım hocam. Benim de tam tersi oyun bilgim sıfır yeni yeni alıştığımdan dolayı. Çok haklısınız hocam yaşadım aynı durumları zamanla düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Malum kötü oynayanlara söven küçük çocuklar falan var
monthean Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.245 Çözümler 1 18 Temmuz 2021 #12 RosTR4L dedi: Malum kötü oynayanlara söven küçük çocuklar falan var Genişletmek için tıkla... Onlardan da bir cacık olmuyor zaten hocam genelde. Boşverin siz oynamanıza bakın çok çok iyi yerlere gelirsiniz umarım.
RosTR4L dedi: Malum kötü oynayanlara söven küçük çocuklar falan var Genişletmek için tıkla... Onlardan da bir cacık olmuyor zaten hocam genelde. Boşverin siz oynamanıza bakın çok çok iyi yerlere gelirsiniz umarım.
3 381258 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 4.761 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2021 #13 Aim Lab rütbesi derken?
monthean Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 1.245 Çözümler 1 18 Temmuz 2021 #14 381258 dedi: Aim Lab rütbesi derken? Genişletmek için tıkla... Aim Lab de skorlarınıza göre rütbe artışı sağlıyor hocam.
381258 dedi: Aim Lab rütbesi derken? Genişletmek için tıkla... Aim Lab de skorlarınıza göre rütbe artışı sağlıyor hocam.