K KasKo Femtopat Katılım 6 Eylül 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2025 #1 Oyuna girince ayarları düşüğe çekiyorum, bilgisayarı aç kapa yapınca ayarlar en yükseğe çekiliyor. NVIDIA App uygulamasından bir türlü kapatamadım.
Oyuna girince ayarları düşüğe çekiyorum, bilgisayarı aç kapa yapınca ayarlar en yükseğe çekiliyor. NVIDIA App uygulamasından bir türlü kapatamadım.
Çözüm The Real Ferid 10 Ekim 2025 NVIDIA App'de "Yeni eklenen oyunları ve uygulamaları otomatik olarak optimize et" açık mı? Eğer açıksa kapatın.
NVIDIA App'de "Yeni eklenen oyunları ve uygulamaları otomatik olarak optimize et" açık mı? Eğer açıksa kapatın.
O onureses263 Hectopat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 165 Çözümler 3 10 Ekim 2025 #2 NVIDIA uygulamasında Valorant profilinizi kaldırın. Nasıl yapılacağıyla alakalı çok fazla video YouTube'da bulunuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2025 Artı 0 Eksi
NVIDIA uygulamasında Valorant profilinizi kaldırın. Nasıl yapılacağıyla alakalı çok fazla video YouTube'da bulunuyor.
The Real Ferid Hectopat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 1.728 Çözümler 9 Yer Deutschland Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2025 #3 NVIDIA App'de "Yeni eklenen oyunları ve uygulamaları otomatik olarak optimize et" açık mı? Eğer açıksa kapatın. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ekim 2025 Artı 0 Eksi Çözüm
NVIDIA App'de "Yeni eklenen oyunları ve uygulamaları otomatik olarak optimize et" açık mı? Eğer açıksa kapatın.