5 504407 Decapat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 502 26 Kasım 2022 #41 reptile dedi: Demek ki 3. parti yazilimdan degil de hatali bir yasaklama almissiniz. Diger türlü kaldiracaklarini sanmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece HWID ban kaldırıldı, hesap hâlâ banlı. HWID banın süresi bittiği için kalktı.
reptile dedi: Demek ki 3. parti yazilimdan degil de hatali bir yasaklama almissiniz. Diger türlü kaldiracaklarini sanmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece HWID ban kaldırıldı, hesap hâlâ banlı. HWID banın süresi bittiği için kalktı.
SaviorAngel666 Kilopat Katılım 16 Aralık 2018 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2022 #42 Farklı hesap açıp kendisini savunmadıysa bir şey bilmiyorum bir de destan yazmış bir insan anca hataylıysa konuyu uzattıkça uzatır hatalı değilse zaten cevap bile vermez gülüp geçiyorum artık sana
Farklı hesap açıp kendisini savunmadıysa bir şey bilmiyorum bir de destan yazmış bir insan anca hataylıysa konuyu uzattıkça uzatır hatalı değilse zaten cevap bile vermez gülüp geçiyorum artık sana
5 504407 Decapat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 502 28 Kasım 2022 #43 SaviorAngel666 dedi: Farklı hesap açıp kendisini savunmadıysa bir şey bilmiyorum... Genişletmek için tıkla... Demek ki bir şey bilmiyorsun. "Kuru iftira" dedikleri bu sanırım.
SaviorAngel666 dedi: Farklı hesap açıp kendisini savunmadıysa bir şey bilmiyorum... Genişletmek için tıkla... Demek ki bir şey bilmiyorsun. "Kuru iftira" dedikleri bu sanırım.