Valorant'ta haksız ban yedim

Elmas aykut

Hectopat
Daha fazla  
Geçen seferde hile kullanmadığım halde banlanmıştım. Bilgisayarımda hile yüklüydü diye banladılar dedim. Bende yeni hesap açıp devam ettim. Ama bu sefer Logitech makro banlatır dediler diye onu bile kullanmadım. Vanguard çöpü kafasına göre detect ediyor herhalde. Daha dün bir konuda @Emperor4231 oyuna etki etmeyen yazılımların banlatmayacağını söylemişti. Bende şom ağızlı mıyım neyim banlatır demiştim. Aynı günün akşamı hesabım banlandı. Hesabımın banı açılmaz ise CS:GO'ya geçeceğim. Daha adil davranacaklarına eminim. Hile olsam da banlamıyorlar zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vanguard arkada açıkken hile programı vs tarzı şeyler açarsan Vanguard affetmiyor.

Makro vs gibi şeyleri de hile olarak algılayabiliyor.

Hocam demek ki tetikleyen bir program var, 2.defa banlamış.

Gayet adil davranmışlar.

Düşünsene bir işte çalışıyorsun ve gayet yüksek maaş alıyorsun çok güzel bir terfi almışsın. Sonra patronun seni şirketin dosyalarını dışarı sattığını söyleyip seni işten kovdu. Halbuki sen öyle bir ey yapmamıştın. Nasıl olsa patronun adil davranmış.

Bir oyun için bir beddua etmediğin kalmış. Değer mi bu? Haksız olduğunu düşünüyorsan git ticket at işte. Haksızsa kaldırılır.

Nedense gördüğüm herkes haksız ban yiyor. Anlamadım bi ben yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…