Valorant'ta haksız ban yedim

Hocam böyle vakalar çok görüyorum 2 arkadaşım banlandı bu hile olaylarından CS döndük keyfimiz yerinde tabii size karışmak gibi olmasın fakat iki oyunda güzel oyun siz bilirsiniz.

Nedense gördüğüm herkes haksız ban yiyor. Anlamadım bi ben yemiyorum
Şom ağızdan belkide. Dünkü konuda ban atıyorlar dedim bana attılar.

Hocam böyle vakalar çok görüyorum 2 arkadaşım banlandı bu hile olaylarından CS döndük keyfimiz yerinde tabii size karışmak gibi olmasın fakat iki oyunda güzel oyun siz bilirsiniz.
Bende CS:GO ya geçeceğim zaten.

James Donkey driverından şüpheleniyorum.

Hiç bilmiyorum hocam, bende de var ama Valorant oynamadım aldiktan sonra etkisini bilmiyorum ama Steam adina bir sıkıntı çıkmadı. Ki bence kulaklık programinin böyle bir şeye tetikleyecegini sanmiyorum.

Bir oyun için bir beddua etmediğin kalmış. Değer mi bu? Haksız olduğunu düşünüyorsan git ticket at işte. Haksızsa kaldırılır.
Ticket attım inşallah kaldırlılır. Kaldırılmazsa da hakkımı helal etmiyorum. Benim para puf oldu.

Şom ağızdan belki de. Dünkü konuda ban atıyorlar dedim bana attılar.

Bende CS:GO'ya geçeceğim zaten.

Eskiden oynuyordum CS:GO 1.000 saatim var fakat insan biraz daha oynayınca daha fazla yenilik istiyor ben o yüzden Valorant geçmiştim fakat siz direk Valorant üzerinden CS:GO geçtiğiniz için çok sıkılmayacağınızı düşünüyorum

Hiç bilmiyorum hocam, bende de var ama Valorant oynamadım aldiktan sonra etkisini bilmiyorum ama Steam adina bir sıkıntı çıkmadı. Ki bence kulaklık programinin böyle bir şeye tetikleyecegini sanmiyorum.
Ses boost ,ses değiştirme gibi özellikleri var. Belkide ondandır.

Hileden banlanıp da hakkını helal etmeyen ilk seni görüyorum Diğer oyuncular da sana hakkını helal etmiyordur, merak etme.

Vanguard 3. parti sevmediği programlarda affetmiyor özelikle sistemde crack dosyalar DLL'ler varsa olari hiç affetmiyor direk ban.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…