umutsari42 Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 164 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #1 Valorant hangi modda rank atlarım? Hangi mod dereceli?
Çözüm Hagu 21 Temmuz 2023 Livo dedi: En sol üstteki. Genişletmek için tıkla... En sol üst derecesiz. En soldan 2.dereceli sadece dereceli maçlar da rank atlayabiliyorsunuz.
Livo dedi: En sol üstteki. Genişletmek için tıkla... En sol üst derecesiz. En soldan 2.dereceli sadece dereceli maçlar da rank atlayabiliyorsunuz.
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #2 Dereceli modu dereceli hocam. Artı 0 Eksi
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 42 21 Temmuz 2023 #3 umutsari42 dedi: Valorant hangi modda rank atlarım? Hangi mod dereceli? Genişletmek için tıkla... Isınmak için giriyorsan derecesiz ve takımlı ölüm maçı falan oyna rekabet girmek için dereceli gir. Artı 0 Eksi
umutsari42 dedi: Valorant hangi modda rank atlarım? Hangi mod dereceli? Genişletmek için tıkla... Isınmak için giriyorsan derecesiz ve takımlı ölüm maçı falan oyna rekabet girmek için dereceli gir.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 21 Temmuz 2023 #4 umutsari42 dedi: Valorant hangi modda rank atlarım? Hangi mod dereceli? Genişletmek için tıkla... Buraya konu açmadan 1-2 dk baksanız yukarı görürdünüz bence hocam. Artı 0 Eksi
umutsari42 dedi: Valorant hangi modda rank atlarım? Hangi mod dereceli? Genişletmek için tıkla... Buraya konu açmadan 1-2 dk baksanız yukarı görürdünüz bence hocam.
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 42 21 Temmuz 2023 #5 Livo dedi: Buraya konu açmadan 1-2 dk baksanız yukarı görürdünüz bence hocam. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın yaşı küçük bence hocam War Thunder'a ilk defa girdim şimdi. Oynadığım oyun multiplayer mı? Değil mi? Anlayamadım Artı 0 Eksi
Livo dedi: Buraya konu açmadan 1-2 dk baksanız yukarı görürdünüz bence hocam. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın yaşı küçük bence hocam War Thunder'a ilk defa girdim şimdi. Oynadığım oyun multiplayer mı? Değil mi? Anlayamadım
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 21 Temmuz 2023 #6 Hagu dedi: Arkadaşın yaşı küçük bence hocam War Thunder'a ilk defa girdim şimdi. Oynadığım oyun multiplayer mı? Değil mi? Anlayamadım Genişletmek için tıkla... Böyle çözüm kasan kişiler çok hocam ayırt edilemiyor. Artı 0 Eksi
Hagu dedi: Arkadaşın yaşı küçük bence hocam War Thunder'a ilk defa girdim şimdi. Oynadığım oyun multiplayer mı? Değil mi? Anlayamadım Genişletmek için tıkla... Böyle çözüm kasan kişiler çok hocam ayırt edilemiyor.
KS KS umutsari42 Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 164 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #7 Yanlış anladınız hangi mod rank atlatır Derecesiz atlatmıyor Artı 0 Eksi
Hagu Hectopat Katılım 19 Eylül 2022 Mesajlar 3.459 Çözümler 42 21 Temmuz 2023 #8 umutsari42 dedi: Yanlış anladınız hangi mod rank atlatır. Derecesiz atlatmıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam işte sadece derecelide atlanıyor. Artı 0 Eksi
umutsari42 dedi: Yanlış anladınız hangi mod rank atlatır. Derecesiz atlatmıyor. Genişletmek için tıkla... Tamam işte sadece derecelide atlanıyor.
ahmet can balcı Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 2.421 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #9 Livo dedi: Böyle çözüm kasan kişiler çok hocam ayırt edilemiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de cevap yazarken anlayamadım doğrusu soruyu. Artı 0 Eksi
Livo dedi: Böyle çözüm kasan kişiler çok hocam ayırt edilemiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de cevap yazarken anlayamadım doğrusu soruyu.
KS KS umutsari42 Decapat Katılım 27 Şubat 2023 Mesajlar 164 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #10 Hagu dedi: Tamam işte sadece derecelide atlanıyor. Genişletmek için tıkla... Bende dereceli çıkmıyor 33 seviye Artı 0 Eksi
Hagu dedi: Tamam işte sadece derecelide atlanıyor. Genişletmek için tıkla... Bende dereceli çıkmıyor 33 seviye