Valorant'ta herkes nasıl Pro?

garipgamerr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar merak ettiğim aynı zamanda da tilt olduğum bir konu var. Valorant'ta Gold3'üm dereceli giriyorum neden sürekli karşıma değişik vuruşlar yapan insanlar geliyor anlamıyorum adam beni görmeden koşarken dönüp One tap atıyor üstelik koşarken mesela ben de One tap atarım iyi oynarım tamam herkes yetenekli olur ama koşarken tek atan, zıplayarak sprey atan falan var aşırı sinir bozucu oluyor hile mi diyorum bazen body vuruyorlar herhalde hile değil diyorum raporlaya raporlaya bitmiyor turnuvada radyantları izliyorum e-sporcuları izliyorum kimseden böyle vuruşlar görmüyorum bunlar nasıl Gold anlamadım gitti. Yok mu yazacağımız bir yerler falan daha iyi çalışma başlatsınlar diye hileye karşı ya da sadece bana mı denk geliyor bu tipler siz de böyle bir şey yaşıyor musunuz?

Ben de sürekli başlıyorum ve her öyle vuruş yediğimde altf4 çekip csgo oynuyorum. Adam koşuyor sağ tarafa bakıyor beni görür görmez tek atıyor cidden tilt edici bir durum. Aim sistemine güncelleme gelmesi lazım mermiler çok isabetli

Smurf olanlar yeniyordur sizi. Paris 1 ve 2 de girebilirsiniz daha az smurf var.

1. Riot zor oyun yapmayı sevmiyor, oyun basit.
  2. Oyunu zorlaştırma adı altında geçen aylarda biraz zorlaştırdıklarını (Silah sekme oranı) ifade ettiler fakat hala oyun çok basit.

Adamlar artık günde 23 saat poligon girip 1 saatmi dereceli giriyor anlamıyor insan.

Çünkü aim mantığı yok gibi bir şey eğer One tap atmaya alışırsan oyun çok kolaylaşıyor.

Fazla BF2 oyna. Sen de öyle olursun.

Bildiğin bala vuruyor. Hiçbiri iyi değil bana göre. Çoğu kişi bala vuruyor ama CS oynayan, Valorant oyuncularına bu lafı diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…