Valorant'ta hesap alınırken nelere dikkat edilmeli ve neler yapılmalı?

Navy MARKA

Decapat
Yer
Hatay
Daha fazla  
GameSatış üzerinden hesap alımı yapmayı düşünüyorum ama geri çekme muhabbeti olduğu için pek fazla içim sinmiyor. Misal almak istedim neler yapmalıyım? Bilgisi olan aydınlatırsa beni sevinirim

GameSatış üzerinden hesap alımı yapmayı düşünüyorum ama geri çekme muhabbeti olduğu için pek fazla içim sinmiyor. Misal almak istedim neler yapmalıyım? Bilgisi olan aydınlatırsa beni sevinirim

Kaç TL'ye alacaksın ben olsam almam 1 ay geçmeden çalınır

gamer markt sitesini öneririm.Sitede TC kimlik ile ilan eklendiğinden dolayı bir kişi hesabı geri alsa bile kişiye mahkeme açılabiliyor ve paranı site direkt iade edebiliyor

GameSatış üzerinden hesap alımı yapmayı düşünüyorum ama geri çekme muhabbeti olduğu için pek fazla içim sinmiyor. Misal almak istedim neler yapmalıyım? Bilgisi olan aydınlatırsa beni sevinirim.

Bence alma ben İtemsatış'tan 3 hesap aldım çalındı.

Game satistan aldim 1 hesap o da gitti.

Gmail'i verseler bile, ilk Gmail önemli. İlk Gmail'den şifreyi kolaylıkla değiştirebiliyor.
Bence Battle Pass al ben öyle yaptim.

gamer markt sitesini öneririm.Sitede TC kimlik ile ilan eklendiğinden dolayı bir kişi hesabı geri alsa bile kişiye mahkeme açılabiliyor ve paranı site direkt iade edebiliyor
bu siteyi ilk defa duydum :d

o yüzden pek yanaşma isteği duymuyorum işte yine de fikir almakta fayda var sizlerden

Hesap satın alımı yasal değil, çoğunlukla da geri alınıyor zaten o hesaplar. Hiç o toplara girmeye değmez.

bu siteyi ilk defa duydum :d

o yüzden pek yanaşma isteği duymuyorum işte yine de fikir almakta fayda var sizlerden
Ne mahkemesi hocam kafan mı iyi riot games hesap satışını açıkca yasaklamıştır.mahkemenin sana diyeceğini söyleyim almasaydın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…