Valorant'ta hesap alınırken nelere dikkat edilmeli ve neler yapılmalı?

Ne mahkemesi hocam kafan mı iyi Riot Games hesap satışını açıkca yasaklamıştır. Mahkemenin sana diyeceğini söyleyim almasaydın.

Hayırdır T.C. Mahkemeleri Riot'tan mı emir alıyor? Online nitelikli dolandırmaya girer bu işlem ve mahkeme sonuç verir.
Böyle bir düzen olsaydı ülkede cinayetten, tacizden, tecavüzden geçilmezdi. O kadar olağan bir durum olurdu ki her saniye birileri öldürülür birilerine taciz edilirdi.
Cidden şaka gibi ya 3 kuruşluk firmayı anayasaya denk tuttu resmen.

Hayırdır T.C. Mahkemeleri Riot'tan mı emir alıyor? Online nitelikli dolandırmaya girer bu işlem ve mahkeme sonuç verir.
Böyle bir düzen olsaydı ülkede cinayetten, tacizden, tecavüzden geçilmezdi. O kadar olağan bir durum olurdu ki her saniye birileri öldürülür birilerine taciz edilirdi.
Cidden şaka gibi ya 3 kuruşluk firmayı anayasaya denk tuttu resmen.
İşten anlamadığın okadar bariz ki..hesap satışı yapılan yer RİOT!!!! riotta diyor ki hesap satışı yapılamaz yasaktır. mahkeme de sana aynı şeyi söyleyecek diyecek ki sana hesap satışı yasak bu yüzden işlem yapılamaz araştır da konuş.

ikinci dediğin şey zaten turkiye'de şuan yaşanan şeyler alakayıda çok anlayamadım ama...

Çoğu Online oyundaki hesap firmaların malıdır sadece kullanım hakkını size verir. Dolayısıyla size satan kişi firmaya ulaşıp belirli bilgileri verdikten sonra o hesabı direkt geri alabilir. Sanırım web sitesi bu olaya karşı bir sürelik güvence sağlıyor ama bunu yapan kişinin 1 yıl sonra hesabı almayacağının garantisi yok. Bu olduktan sonra ise yapabileceğin tek şey hukuki yollara başvurmak olur ki bundan da bir şey çıkacağını düşünmüyorum. Zaten ucuza skin gelsin diye 2. el hesap alacak birisi olarak avukat tutup bunun peşinden gidebileceğini de düşünmüyorum. O yüzden bulaşmanı önermem.

İşten anlamadığın o kadar bariz ki. Hesap satışı yapılan yer Riot! Riot'ta diyor ki hesap satışı yapılamaz yasaktır. Mahkeme de sana aynı şeyi söyleyecek diyecek ki sana hesap satışı yasak bu yüzden işlem yapılamaz araştır da konuş.

İkinci dediğin şey zaten Türkiye'de şu an yaşanan şeyler alakayı da çok anlayamadım ama...

Hemen savcı kuzenime sorayim. Vereceği cevabı da biliyorum ama söyleyim sana önden. Riot ne demiş anayasa umursamaz. Yok hükmündedir. Hesap almana da bakmaz mahkeme. İnternetten bir ürün/hizmet karşılığı ödeme yaptım ama hizmet/ürün teslimatı ayıplı bir şekilde gerçekleşti. Durumda kasıt var mı? Evet var o zaman nitelikli dolandırıcılık. Hemen arayıp sana %100 cevabı vereceğim. Danıştay baş savcısından da iyi bilmiyorsundur diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı