Valorant'ta hesap banı açtırılabilir mi?

albayaiakos

Hectopat
Merhaba arkadaşlar Riot hesabım çalınmıştı, çalan kişi Valorant'ta hile açıp üçüncü parti yazılımdan kalıcı olarak banlatmış. LoL'de bir sorun yok duruyor ama ben banlı değilim oyuna da girebiliyorum, sadece hesap banlı. Ticket açıyorum bir insanoğlu bile bakmıyor her seferinde Blitzcrank bot cevap veriyor. Bunu açtırmanın bir yolu var mı? Hesabımın çalındığını kanıtlayabilirim. IP girişlerinden oynanan bilgisayarlardan vs. bakıp açmazlar mı banı? Sadece Valorant'ta 2500 liraya yakın para yatırmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Riot Games bu konuda oldukça katı ve hesap güvenliği de tamamıyla hesap sahibine ait, yapacak bir şey yok. Hileden banlandıysan açmazlar o banı.

@176476, bence de ve Riot Games ekibi de bu bahaneden oldukça sıkılmıştır. Hesabınız değerliyse hile açmayın, bu kadar basit.

Hikaye değil, hesabım çalındı. Riot'a ticket attım, benden birçok önemli bilgi istediler. O bilgileri vererek hesabımı kurtarabildim ama çalan adam Valorant oynayıp her maç 25-30 kill alıp en sonunda ban yedirtmiş hesaba. Ayrıca dediğim gibi sadece hesap banlanmış ben oynayabiliyorum başka hesaplarda bir sıkıntı yok.

Riot Games bu konuda oldukça katı ve hesap güvenliği de tamamıyla hesap sahibine ait, yapacak bir şey yok. Hileden banlandıysan açmazlar o banı.
Hocam iyi de koskoca oyun, 2024 yılındayız bu devirde hesaba hangi ipden hangi bilgisayardan girmişler bakıp buna göre işlem uygulayamazlar mı? Bu forum dahil başka yerlerde araştırdığımda birkaç kişi hesap banının açıldığını söylemiş.

Dosya Ekleri

• image (1).png
    image (1).png
    55,8 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Hesapta yaşanacak her şey sizin sorumluluğunuzda.
O hesabı çaldırmayabilirdiniz ve en azından önlem almanızın ne kadar önemli olduğunu anlamış oldunuz.

Bende arkadaşımın hesabına girip hile açıp çıksam ve arkadaşımda hesabımı çalan kişi yaptı dese yasak açılacak mı?

Hesapta yaşanacak her şey sizin sorumluluğunuzda.
O hesabı çaldırmayabilirdiniz ve en azından önlem almanızın gerektiğinide öğrenmiş oldunuz.

Bende arkadaşımın hesabına girip hile açıp çıksam ve arkadaşımda hesabımı çalan kişi yaptı dese açılacak mı?
Yani mantıken açılması lazım rankı sıfırlayıp versinler geri çok mu zor bunu yapmak? Hesapta yaşanacak her şey sizin sorumluluğunuzda... Çok sıkıldım bu cümleden. Ne yapayım kardeşim bilgisayarıma sızan hackera dur yapma mı diyeyim hesabı çaldığında adresini bulup dövüp hesabı geri mi alayım böyle bir durumda ne yapmamız bekleniyor ki bizden?

Adam bir dakika içinde iki adımlı doğrulamanın aktif olduğu hesabın her şeyini değiştirip elimden alıyor. Bunu yapabilen birine karşı tek söylediğiniz "hesabını çaldırmasaydın" nasıl yapıcaz abla onu be.

Dosya Ekleri

• resim_2024-01-06_121208834.png
    resim_2024-01-06_121208834.png
    74,4 KB · Görüntüleme: 44
Yani mantıken açılması lazım rankı sıfırlayıp versinler geri çok mu zor bunu yapmak? Hesapta yaşanacak her şey sizin sorumluluğunuzda... Çok sıkıldım bu cümleden. Ne yapayım kardeşim bilgisayarıma sızan hackera dur yapma mı diyeyim hesabı çaldığında adresini bulup dövüp hesabı geri mi alayım böyle bir durumda ne yapmamız bekleniyor ki bizden?

Bilgisayarıni güvenli kullan o zaman. Bilmedigin sitelere girme, durduk yere senin hesabina çökmüş olamazlar herhalde?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı