Valorant'ta hesap banı açtırılabilir mi?

Beyler insanı sinir etmek için saçma sapan konuşuyorsunuz. Hayatınızda bilgisayarınıza hiç virüs girmedi mi? Bile isteyerek mi yaptınız bunu? Windowsun antivirüsü açık, saçma sapan sitelerde gezindiğim yok. Gözden kaçmış bir şekilde virüs girmiş bilgisayara. Ben burada hesabın banını açtırabilir miyim diye soru soruyorum "virüs yemeseydin o zaman" diye saçma sapan küstah tavırlarda bulunuyorsunuz. Derdiniz ne sizin?

İnsanı sinir etmek için saçma sapan konuşuyorsunuz. Hayatınızda bilgisayarınıza hiç virüs girmedi mi? Bile isteyerek mi yaptınız bunu? Windows'un antivirüsü açık, saçma sapan sitelerde gezindiğim yok. Gözden kaçmış bir şekilde virüs girmiş bilgisayara. Ben burada hesabın banını açtırabilir miyim diye soru soruyorum "virüs yemeseydin o zaman" diye saçma sapan küstah tavırlarda bulunuyorsunuz. Derdiniz ne sizin?

Açtıramazsın o zaman? Kendi hatani gelmiş bize kusuyorsun. Riot'un maddelerinde yaziyor hesabın güvenliğinden siz sorumlusunuz herhangi bir şey olursa sorumlu değiller diye.
Başka hesaptan oynayabiliyor muşsunuz zaten o hesaptan devam edin obur hesabi unutun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı