Valorant'ta hile açmadan ban yedim

Crack uygulama ve oyunlar, başka oyunların hileleri (offline oyunlar dahil) Vanguard tarafından algılanıyor ve HWID ban atılabiliyor. Hile açmasanız da bu sebeplerden dolayı HWID ban yemiş olabilirsin.

Hocam şunu anlayın artık bu şey Allah tarafından gökten indirilmedi insan yaptı yani hata olabilir belki konuların %90'ı yalan ama bunu yaşayanlarda var

Hocam şunu anlayın artık bu şey Allah tarafından gökten indirilmedi insan yaptı yani hata olabilir belki konuların %90'ı yalan ama bunu yaşayanlarda var.

Hocam, ben gerçekten haksız yediyseniz başvurun dedim zaten. Ama geneli kolpa oluyor, yazıyor YouTube'a hileyi programı açınca acaba niye haksız ban yedim hemen sormalıyım diye sorguluyorlar veya ana bacı yapıp gene soruyorlar.
"Gerçekten" haksız yediyseniz ticket atın yardımcı olurlar 24 saat içerisinde. Küfürden dolayı da yemiş olabilirsiniz, sebebini ve süresini geri dönüş yapınca yazarlar.

Böyle yazmışım hatta.

Ailemin üzerine yemin ettim daha ötesi var mı? Bilgisayarı benden başka kullanan yok, hesabımı paylaştığım biri yok, maç geçmişime baktığımda hesabıma benden başkası girip oynamamış. Yani nasıl bir olay anlamış değilim neden ban yediğimi söylesinler tamam diyeceğim. Ticket attım olayla ilgili daha cevap gelmedi otomatik cevap veren robotların beni geçiştirmesinden korkuyorum. İstatistiklerime de bakabilirsiniz inanmayan varsa tüm maçlarım stabil 15-25 kill arası. Just reflex mert #88888

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun, benim de başıma geldi aynısı 500 liralık skin almıştım gitti hesap. yazmadığım yer kalmadı twitter face bilet vs hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar sebebi de yok 3. parti yazılım deyip oto cevap veriyorlar.

Size de geçmiş olsun. Eğer banımı kaldırmazlarsa aynı eloda bi hesap almayı düşünüyorum. Bu attıkları ban hwıd ban mı oluyor? Yani başka bir hesapla girsem o hesapta ban yer mi bir bilginiz var mı?

Afiyet olsun ne diyelim ticket açsanda çok bir işe yaramaz.

bana gelen mesajda hwid diyordu 3 ay pc den giriş yapamayacaktım güya ama başka bir hesap açıp denediğimde giriş yaptım, hala da oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…