Valorant'ta hile açtım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"Denemek için insanların gününü mahvettim, sonra da ceza aldım, çok pişmanım lütfen açın." gibi bir mesaj görüyorum orada.
İnternete "Valorant beleş hile indir" yazıp indirirsen olacak şey bu zaten, ban yemişsin, hayırlı olsun soğuk su iç.

Hilenin nesini merak ediyorsun? Hadi çok merak ettin, Youtube'de hile videosu dolu, gir izle. Adamlar senin niyetini nereden bilsin? İlk kez hile kullanmış olsan dahi uyarı niteliğinde gözdağı vermeliler.

Bu bir ders olmuştur umarım dostum.

Oyunda denk geldiğim hilelerden sonra burada bu mesajı görünce insana bir rahatlama geliyor. %100 hakedilmiş bir ban. HWID üzerinden yediğiniz ban olduğu için belli bir süre o bilgisayarda herhangi bir hesaba girerseniz girdiğiniz hesaplarda ban yiyecek. Ayrıca Format falan bu olayı paklamıyor. Anakart üzerindeki denetleyiciden HWID toplayarak ban atıyor.

Adam iyi ki sondaki parantez içindeki cümleyi yazmış. Yoksa ne cevaplar gelirdi değil mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…