Valorant'ta hile açtım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karşıdaki kişilerin oyununu mahvettin? Zamanlarını çaldın? Burada istediğin kadar pişmanlık duy, istediğin kadar ticket at yüzde yüz hak edilmiş bir ban. Vanguard'ı tebrik ederim.

Konu hakkındaki görüşlerin umurumda değil. Ayrıca hem unranked oynadım hem de erken ban yedim.

Konu hakkındaki görüşlerin umurumda değil. Ayrıca hem unranked oynadım hem de erken ban yedim.

Unranked oynamanız o insanların zamanını çaldığın gerçeğini değiştirmiyor. Ban yediğine sevindim bir daha yapmazsın böyle şeyler.

"Denemek için insanların gününü mahvettim, sonra da ceza aldım, çok pişmanım lütfen açın." gibi bir mesaj görüyorum orada.
İnternete "Valorant beleş hile indir" yazıp indirirsen olacak şey bu zaten, ban yemişsin, hayırlı olsun soğuk su iç.

Niyetim insanların oyununu mahvetmek değil. Maç unranked'Ti, yine de sağ ol.

Geçmiş olsun kardeşim.

Eyvallah kral.

Unranked olduğu için bir şey mi değişiyor? Yine mahvettin.
Bu arada ana hesabın yüksek ihtimal kalıcı banlı, 6 ay dediği direkt HWID ban, unutabilirsin ana hesabını.

Derecesiz oynayanlar insan değil mi? garip bir mantık.

Niyetim insanların oyununu mahvetmek değil. Maç unranked'Ti, yine de sağ ol.

Neydi niyetin aşırı merak ettim. Şey değil mi "merak ettim de açtım hileyi" (Ban yemeseydi ranked da açacaktı) Her koyun kendi bacağından asılır.

İnanın bu konuda yazı yazdığım için bile kendimi kötü hissediyorum. Valorant'ta merak ettiğim için sadece 1 maç hile açmak istedim (gerçekten sadece 1 maç oynayıp çıkacaktım) cahilliğime denk gelmiş ki hileyi biraz belli etmişim. Yanlış anlamadıysam birkaç tane de report yemişim. Hesabım ban yedi (ana hesabım değil). Hileyi silip ana hesabıma girdiğimde ise ban yediğimi gördüm. Bu konuda Riot'a ticket açtım. Henüz cevap gelmedi. Kendimi çok pişman hissetim gerçekten. Size bunu sormaktan utansam da yapmam gerek sanırım. Daha ilk banım bu. Kalıcı ban yer miyim yoksa bir süresi var mıdır bu banın? (6 ay gibi bir süreden bahsediyorum). Son olarak size söylemek istediğim şey ise, asla multiplayer bir oyunda hile açmaya çalışmayın. (rica ediyorum "e açmasaydın kardeşim, bu işlerin affı olmaz." şeklinde yazacaklar yazmasın. Pişman olduğumu söyledim zaten. Bir daha da elimi sürmem, ben dersimi aldım.)

Ban %90 falan açılmaz büyük ihtimalle de anakart banı yemiş olabilirsin tek yapacağın kendi kendine hata yaptım cezasını çekmek zorundayım demek.

Bencede. Cahilliğim tutmuş ne yapalım artık.

Ban yemeseydim bile elim titreyerek oynadım maçı. Hileyi kapatacaktım. İster inaan ister inanma.

Hile açmaktan bu kadar korkuyorsan hiç açmazdın açsan bile köklemezdin. Senin amacın başka.

Unranked olduğu için bir şey mi değişiyor? Yine mahvettin.
Bu arada ana hesabın yüksek ihtimal kalıcı banlı, 6 ay dediği direkt HWID ban, unutabilirsin ana hesabını.

Derecesiz oynayanlar insan değil mi? Garip bir mantık.

Maçta 2. oldum kanka. Hileyi kullanmadım gibi bir şey yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı