Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.748 Makaleler 2 Çözümler 36 12 Şubat 2025 #31 YüzbaşıJohnPrice dedi: Hile açmaktan bu kadar korkuyorsan hiç açmazdın açsan bile köklemezdin. Senin amacın başka. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle geçen de birini gördüm kullanmayacaktım zaten falan diyor niye indiriyorsun o zaman kardeşim. Ban yemeseler hepsi kullanacak imzamı atarım.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Hile açmaktan bu kadar korkuyorsan hiç açmazdın açsan bile köklemezdin. Senin amacın başka. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle geçen de birini gördüm kullanmayacaktım zaten falan diyor niye indiriyorsun o zaman kardeşim. Ban yemeseler hepsi kullanacak imzamı atarım.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.092 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #32 EmreXdV dedi: Maçta 2. oldum kanka. Hileyi kullanmadım gibi bir şey yani. Genişletmek için tıkla... Hileyle bile 2. olduysan ve belli ederek oynadım diyorsun. Hilesiz düşünemiyorum.
EmreXdV dedi: Maçta 2. oldum kanka. Hileyi kullanmadım gibi bir şey yani. Genişletmek için tıkla... Hileyle bile 2. olduysan ve belli ederek oynadım diyorsun. Hilesiz düşünemiyorum.
EmreXdV Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #33 YüzbaşıJohnPrice dedi: Hile açmaktan bu kadar korkuyorsan hiç açmazdın açsan bile köklemezdin. Senin amacın başka. Genişletmek için tıkla... Köklemedim kral. Size bu içgüdü nereden geliyor bilmiyorum. Ama maçta hile kullanmadım gibi bir şey. 2. oldum hatta.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Hile açmaktan bu kadar korkuyorsan hiç açmazdın açsan bile köklemezdin. Senin amacın başka. Genişletmek için tıkla... Köklemedim kral. Size bu içgüdü nereden geliyor bilmiyorum. Ama maçta hile kullanmadım gibi bir şey. 2. oldum hatta.
BakıcıArthurMorgan Centipat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 913 Çözümler 1 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı,Siber güvenlikçi,Oyun Yapımcısı 12 Şubat 2025 #34 Geri dönemenin imkanı yok. Umarım gelmezsin.
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.289 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #35 EmreXdV dedi: Maçta 2. oldum kanka. Hileyi kullanmadım gibi bir şey yani. Genişletmek için tıkla... Kullandın mı kullandın, "az kullandığım için kullandım sayılmaz" gibi bir şey mi var? Haksızsın, bir de savunuyorsun.
EmreXdV dedi: Maçta 2. oldum kanka. Hileyi kullanmadım gibi bir şey yani. Genişletmek için tıkla... Kullandın mı kullandın, "az kullandığım için kullandım sayılmaz" gibi bir şey mi var? Haksızsın, bir de savunuyorsun.
EmreXdV Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #36 Deiinzz dedi: Aynen öyle geçen de birini gördüm kullanmayacaktım zaten falan diyor niye indiriyorsun o zaman kardeşim. Ban yemeseler hepsi kullanacak imzamı atarım. Genişletmek için tıkla... Hangi yeminleri edebilirim sileceğime dair kral? Hile kullanmaya meraklı değilim.
Deiinzz dedi: Aynen öyle geçen de birini gördüm kullanmayacaktım zaten falan diyor niye indiriyorsun o zaman kardeşim. Ban yemeseler hepsi kullanacak imzamı atarım. Genişletmek için tıkla... Hangi yeminleri edebilirim sileceğime dair kral? Hile kullanmaya meraklı değilim.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.748 Makaleler 2 Çözümler 36 12 Şubat 2025 #37 bdxmrz dedi: Kullandın mı kullandın, "az kullandığım için kullandım sayılmaz" gibi bir şey mi var? Haksızsın, bir de savunuyorsun. Genişletmek için tıkla... Telefon yerine ekmek çaldım hapse atmayın.
bdxmrz dedi: Kullandın mı kullandın, "az kullandığım için kullandım sayılmaz" gibi bir şey mi var? Haksızsın, bir de savunuyorsun. Genişletmek için tıkla... Telefon yerine ekmek çaldım hapse atmayın.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.092 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #38 EmreXdV dedi: Köklemedim kral. Size bu içgüdü nereden geliyor bilmiyorum. Ama maçta hile kullanmadım gibi bir şey. 2. oldum hatta. Genişletmek için tıkla... Kaçtır kendinle çelişiyorsun batırdın artık haksızsın işte uzatma banı yedin bitti gitti yapacak bir şey yok.
EmreXdV dedi: Köklemedim kral. Size bu içgüdü nereden geliyor bilmiyorum. Ama maçta hile kullanmadım gibi bir şey. 2. oldum hatta. Genişletmek için tıkla... Kaçtır kendinle çelişiyorsun batırdın artık haksızsın işte uzatma banı yedin bitti gitti yapacak bir şey yok.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.748 Makaleler 2 Çözümler 36 12 Şubat 2025 #39 EmreXdV dedi: Hangi yeminleri edebilirim sileceğime dair kral? Hile kullanmaya meraklı değilim. Genişletmek için tıkla... Dostum meraklı değilsen yeminler ediyorsan neden indiriyoruz bu kadar insan indirmiyoruz. Kullanmayacağım şeyi neden merak edeyim.
EmreXdV dedi: Hangi yeminleri edebilirim sileceğime dair kral? Hile kullanmaya meraklı değilim. Genişletmek için tıkla... Dostum meraklı değilsen yeminler ediyorsan neden indiriyoruz bu kadar insan indirmiyoruz. Kullanmayacağım şeyi neden merak edeyim.
EmreXdV Centipat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2025 #40 YüzbaşıJohnPrice dedi: Hileyle bile 2. olduysan ve belli ederek oynadım diyorsun. Hilesiz düşünemiyorum. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakası nedir? İşine gelmediği şekilde anlıyorsun. Hileyi kullanmadım bile. Deiinzz dedi: Dostum meraklı değilsen yeminler ediyorsan neden indiriyoruz bu kadar insan indirmiyoruz. Kullanmayacağım şeyi neden merak edeyim. Genişletmek için tıkla... Korktum.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Hileyle bile 2. olduysan ve belli ederek oynadım diyorsun. Hilesiz düşünemiyorum. Genişletmek için tıkla... Konuyla alakası nedir? İşine gelmediği şekilde anlıyorsun. Hileyi kullanmadım bile. Deiinzz dedi: Dostum meraklı değilsen yeminler ediyorsan neden indiriyoruz bu kadar insan indirmiyoruz. Kullanmayacağım şeyi neden merak edeyim. Genişletmek için tıkla... Korktum.