Valorant'ta hile gelmeye başladı

Mizantrop86

Decapat
Katılım
8 Ekim 2020
Mesajlar
226
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Çıktığı zamandan beri Valorant oynuyorum. İlk kez bu kadar çok hile gelmeye başladı. Bir de legit falan da değil bayağı belli ediyor, arkasından sıktığımda 360 derece dönüp kafamdan vuruyor. Maç oyunca 1 kişiyi bile vücuttan vurmadı. Sizde de böyle hile geliyor mu? Rekabetçide de wall açmış olan 2 kişi diğer 2 kişiyi taşıyormuş, rakibin 5. oyuncusu böyle konuştuklarını ve hile ile yer bildirmeye yardımcı olduğunu söyledi. Banlanıp banlanmadığı hakkında herhangi bir bilgi gelmedi. Nereden ulaşabilirim banlanıp banlanmadıklarına?
 
Bana sadece 1 kez geldi. Muhtemelen wall hack kullanıyordu. Vuramıyordu, ama herkesin yerini çok iyi buluyordu. Riot rakip banlandığında bir bildirim göndermiyor. Bu yüzden bilemeyiz. Ama Vanguard'ın iyi bir anti cheat uygulaması. Hileciler HWID banı yesinler, rahatlarlar.
 
Oyunda hile var buna kimse bir şey demez ama her gördüğümüz oyuncuya da hile dememeliyiz bence. Valorantta bunlardan baya var çünkü. Her öldüğü oyuncuya hile diyen insanlar. Banlanma durumuna gelirsek öğrenemezsin hiçbir şekilde. Riot oyuncuların banlanıp banlanmadığını söylemiyor. Zaten yeseler de HWİD yedikleri için tekrar geleceklerini sanmıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı