Valorant'ta hile gibi görünüp hesabın yasaklanmasına sebep olan program ne olabilir?

Valorant'ın madde 7 üzerinden ban yiyen herkese attığı ban mesajı bu hocam otomatik yani troll, hakaret, Boost yapan kişilerde aynı maddeden cezalandırıldığı için onlara da 3.parti yazılım vs. vs. Yazısı geliyor size geldiği gibi dediğim gibi muhtemelen çok fazla ya troll ya da hakarette bulundunuz bu yüzden banlandınız.
Sağ olun yanıtınız için. Bir de şu anda girilmiyor sanırım değil mi?

Anlamıyorsun hocam. Hile olduğunu iddia etmiyorum. Ama yediğin banın sebebi hile. Haklıdır haksızdır ben orasını bilemem.

Katılıyorum Riot sizin kullandığınız bir şeyi hile olarak algıladı ve banladı.

Yani yazmana gerek yok bir fikrin yoksa. Amaç insanların sorularına cevap vermek. Hangi program sebep olmuş olabilir onu sormuştum ben.
Senin bilgisayarında hangi programlar hangisi sebep olmuş olabilir nereden bilelim?
Valorant'ın madde 7 üzerinden ban yiyen herkese attığı ban mesajı bu hocam otomatik yani troll, hakaret, Boost yapan kişilerde aynı maddeden cezalandırıldığı için onlara da 3.parti yazılım vs. vs. Yazısı geliyor size geldiği gibi dediğim gibi muhtemelen çok fazla ya troll ya da hakarette bulundunuz bu yüzden banlandınız.
Sen gerçekten troll, hakarete falan sınrısız ban atıldığını mı zannediyorsun? O ban mesajı öyle değil. Al bak madde 7 olsa bile sebep değişebiliyor.

ss.jpg

Senin bilgisayarında hangi programlar hangisi sebep olmuş olabilir nereden bilelim?

Sen gerçekten troll, hakarete falan sınrısız ban atıldığını mı zannediyorsun? O ban mesajı öyle değil. Al bak madde 7 olsa bile sebep değişebiliyor.

Eki Görüntüle 2573017

Daha fazla tartışmayacağım bilgin yok küçük yaştaki dostum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı