Kasım_0 Centipat Katılım 5 Haziran 2025 Mesajlar 1.857 Çözümler 3 12 Eylül 2025 #41 Lusadris dedi: Tamam hocam atılıyorsa bile bu arkadaşın ban sebebi hile. Lütfen yukarıdaki attığım SS'e bak. O da madde 7. bu arkadaşta da madde 7 ama sebepleri farklı. Bu arkadaşın ban yeme sebebi hile. Genişletmek için tıkla... Hocam ben size hak veriyorum ama arkadaşa hile demek veya dememek istemiyorum Çünkü bu forumda öyle konular gördüm ki adam hile açıp ban yiyor sonra burada açmadım diyor ama bir şekilde hile kullandığı ortaya çıkıyor.
Lusadris dedi: Tamam hocam atılıyorsa bile bu arkadaşın ban sebebi hile. Lütfen yukarıdaki attığım SS'e bak. O da madde 7. bu arkadaşta da madde 7 ama sebepleri farklı. Bu arkadaşın ban yeme sebebi hile. Genişletmek için tıkla... Hocam ben size hak veriyorum ama arkadaşa hile demek veya dememek istemiyorum Çünkü bu forumda öyle konular gördüm ki adam hile açıp ban yiyor sonra burada açmadım diyor ama bir şekilde hile kullandığı ortaya çıkıyor.
Lusadris Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.481 Çözümler 143 12 Eylül 2025 #42 Kasım_0 dedi: Hocam ben size hak veriyorum ama arkadaşa hile demek veya dememek istemiyorum Genişletmek için tıkla... Hile açıp açmadığı hakkında yorum yapmıyorum. Ama ban sebebi hile. Durum bu, başka şeylerler karıştırılmasın.
Kasım_0 dedi: Hocam ben size hak veriyorum ama arkadaşa hile demek veya dememek istemiyorum Genişletmek için tıkla... Hile açıp açmadığı hakkında yorum yapmıyorum. Ama ban sebebi hile. Durum bu, başka şeylerler karıştırılmasın.
lieys Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 1.564 Makaleler 1 Çözümler 1 12 Eylül 2025 #43 lieys dedi: Hileden olsa böyle olur. Eki Görüntüle 2573010 Genişletmek için tıkla... Evet, haklısın oradan üçüncü parti yazıyor. Ama hileden olsa benim attığım ekran görüntüsü gibi bir tablo ile karşılaşmaz mıydı?
lieys dedi: Hileden olsa böyle olur. Eki Görüntüle 2573010 Genişletmek için tıkla... Evet, haklısın oradan üçüncü parti yazıyor. Ama hileden olsa benim attığım ekran görüntüsü gibi bir tablo ile karşılaşmaz mıydı?