Valorant'ta hile yapılıyor

Oyunda boostlama çok var rekabetçide geçen başıma geldi adam direk Jett kitledi dedim kardeşim bekle karar verelim dedim meğersem para Boost hizmeti veriyormuş adam maçı taşıdı rakip sur verdi. Sonra karşıma 1 tane hile geldi eminim ile olduğu çünkü 5 kişi girip 4 kişi basede bekliyor biri hile açıp takımı taşıyor sonra diğer 4 hesabı immortal yapıp satıyorlar.
 
Programı silmeyecek fixleyecekler. Zamanında da bir sürü hwid kaldıran program bulundu orda burda paylaşıldı ve riot görüp programı fixledi. Hileleri valorant değil vanguard banlıyor ve buda bir anti-hack sistemi. Logitech programını banlıyorsa bir hata olmuştur ticket atınca düzeltilir. Logitech programında makro yaparlarsa tabi banlanırlar. Her anti-hack sisteminin hataları olur. VAC sisteminden de bir çok kişi haksız ban yiyor.
Ben VAC'dan ban yiyen yok mu dedim? Senin şuan yaptığın riot fanboyluğu + valve haterliği. Vanguard ne kadar hileci banlıyorsa o kadar da normal oyuncu banlıyor.
 
Çöp bir oyundan daha da ne beklenir.

Oyunda ne spray var ne de başka bir şey, çöp olan aimim ile ilk oyunumda 30 kill alabiliyorsam ve 2 sene boyunca hiç rekabetçi oyun oynamamama rağmen böylese burada bir iş vardır.

Flick shot atmak bu oyunda o kadar da zor bir şey değil maalesef.

Abartmaya gerek yok kötü bir oyunda böyle şeylerin olması gayet normal.
 
Ben VAC'dan ban yiyen yok mu dedim? Senin şuan yaptığın riot fanboyluğu + valve haterliği. Vanguard ne kadar hileci banlıyorsa o kadar da normal oyuncu banlıyor.
O örneği sen söyledin diye vermedim. Dediğim şeye örnek olsun diye söyledim. Benim şuan yaptığımda ne fanboyluk ne haterlik var. Doğruları söyleyince hater veya fanboy oluyorsak sıkıntı. Bir şey hakkında konuşmak beni ne hater ne de fanboy yapar. Her şeye şu saçma cümleleri eklemeyin lütfen komik oluyor. Ayrıca valve karşı bir haterlığım yok oyunlarınıda çok severim. Anti-hack sistemi eleştirimden koskoca valve'nin hater'ı olduğum kanısına vardın ya ne diyeyim komik.
 
"Bu hileler neden ban yemiyor?" hakkında çok araştırma yaptığım için biraz bilgim var. Hile açanlar genellikle 5 kişi girerler, aralarından birisi hile olur ve o hileyi kullanan kişi "spoofer" adlı özelliği kullanır. Ne işe yarıyor derseniz, yanlış hatırlamıyorsam ana kartınızın ID'sini değiştiriyor bu da demek oluyor ki hileyi kullanan kişi ban yese bile yeni bir hesaptan oynayabilir.

Devam edecek olursam birlikte girdiği arkadaşlarının hesaplarını boostlayıp satıyorlar. (zaten bunları yapan kişilerin çoğu 14-15 yaşında olup, illegal yoldan para kazamaya çalışan kitle.) Hileler yüksek oranla 1 günlüğü 25 TL 1 haftalığı 50 TL 1 aylığı 100 TL olur.

Umarım anlatabilmişimdir...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı