Hile yapmak zor değil, Vanguard'ı bypasslamak zor. Kendi başına hile yapan birçok kişide bypass yok ve belli bir süreden sonra ban yiyorlar evet anında değil ama şansa göre 3-4 maç kadar kalabiliyorlar. Onun dışında forumların ücretsiz olarak yayınladığı hileler var onlar biraz daha uzun dayanıyor, eğer tamamen undetected private hile yapsan bile ban yemen yine Max 2 ay sürer. AC konusunda vanguardın en iyisi olduğunu düşünüyorum.
Bu söylemin aynısı dün akşam bana oldu hile dediler atakta 6 adam defansta 27 adam vurduğum için 2-10 olan maç 13-11 bittiği için ben hiç hile görmedim daha. Ascendant 2-Immo 2 arası oynuyorum şuan
Yok hocam Immortal 2'yim. 12 turda eli kolu tutmayan adam, 6 turda 2 kere bela attı. Adam direkt kafaya kitleniyordu yani aimi temiz değildi direkt kitleniyordu.
Bu söylemin aynısı dün akşam bana oldu hile dediler atakta 6 adam defansta 27 adam vurduğum için 2-10 olan maç 13-11 bittiği için ben hiç hile görmedim daha. Ascendant 2-Immo 2 arası oynuyorum şuan
Eğer yüksek ranklara ulaşmak istiyorsan oyuna fazla zaman vermelisin. Maçlara ısınıp girmelisin, ben bir iki el ölüm kalım girdikten sonra maç atıyorum. Bir de dereceliye kaybedeceğim korkusuyla girersen kaybedersin. Oyunu ne kadar umursamaz ve rahat oynarsan o kadar yüksek ranklara ulaşırsın.