Valorant'ta hileler çoğalıyor

Evet özellikle bu gece ben de çok denk geldim, 3 maçın 2sinde hileciler vardı.

Hiç bir sistem güvenilir değil, adamlar Kernel Ring-0'da çalışan anti hile yazılımı oluşturdular. Buna karşılık olarak hileciler gidip Arduino, harici flash ve hdd'ler, UD Driver, Bios ve Kernel Ring-0'da gizlenen yazılımlar aracılığıyla gene hile yapmayı başardılar.

Azıcık yazılım ve orta seviye matematik bilen birisi oturup kendi hilesini bir kaç saat içinde yazabilir. Kesinlikle sandığınız kadar güvenilir değil ne BattleEye, ne EasyAntiCheat, ne Vanguard.

FPS oyunlarda en az hileye denk geleceğiniz EFT'de bile neleri kullanarak hile yapıyorlar aklınız durur.

Son düzenleme:
AC konusunda vanguardın en iyisi olduğunu düşünüyorum.
EAC buna güldü.

Vanguard Kernel bir AC olmasına rağmen işini çok kötü yapıyor. EAC'ta Kernel ancak sistemde sürekli açık kalmak gibi bir talebi yok. Vanguard sistemde sürekli açık ve buna rağmen işini yapamıyor. Hatta USB Flasha hilenizi atarsanız daha korunaklı olabilirsiniz çünkü Vanguard işini yapamaz. Hatta bazen farklı dosyaları hile olarak algılar ve HWID Ban atarak oyuncuyu madur eder. Ardunio ile yapılmış bir sürü hile var ve aktif olarak kullanılıyor. Şu anda rahatlıkla 5-6 tane hile var public olarak sadece Türk sitelerinde.

EAC'ın HWID ban konusunda farklı katmanları olduğu bilinir. Bazı katmanlarını HWID Spooferlar bile kıramıyor. EAC asla küçümsenmemeli, EAC boyundan büyük işler yapıyor.

Dediğin gibi, her sistemin açığı bulunur. Ama Kernel bir hile korumasında bu daha zorlu olmalı. Tüm sistem erişimi var ama bir şey yapamıyor. Hatta bazen oyunda %20 CPU kullanarak oyun deneyiminizi sıfıra indiriyor.

Ardunio ile yapılmış bir sürü hile var ve aktif olarak kullanılıyor. Şu anda rahatlıkla 5-6 tane hile var public olarak sadece Türk sitelerinde.
EAC ile vgk yarışıyor şuan, resmen birbirlerini ezme çabasında :D biraz haklı olabilirsiniz ama dediğiniz public hileler maksimum 1 ay dayanıyor sonra toplu ban atıyorlar. Hile algılamada sıkıntı yok ayrıca zamanında gerçekten sağlam driverli spoofer yazmaya çalışan biri olarak vanguardın banını bypass edemedim. Hile bir şekil yazılır ama bypass driveri public olmadığı için biraz şanslı sayılabiliriz, o da yayınlansa herkes kendi hilesini yazmaya başlar.

Eğer yüksek ranklara ulaşmak istiyorsan oyuna fazla zaman vermelisin. Maçlara ısınıp girmelisin, ben bir iki el ölüm kalım girdikten sonra maç atıyorum. Bir de dereceliye kaybedeceğim korkusuyla girersen kaybedersin. Oyunu ne kadar umursamaz ve rahat oynarsan o kadar yüksek ranklara ulaşırsın.
Genelde her rekabetçi öncesi; poligon da zor mod ve 2 el de ölüm maçı girdikten sonra maç giriyorum.
Son 1 haftadır TR de oynuyordum ama son 3 gündür gelen troller ve maçı bilerek satmalardan sonra artık Londra da oynama kararı aldım.
TR dekiler kadar iyi değil Aimleri ama en azından kızıp küfür etmiyorlar.

Yayıncılardan bile kullananlar vardır. Valorant hile konusunda iyi ama private hilelere hiçbir şey yapamaz. Çok üst seviye birine private hile yaptırsan ban yeme ihtimalin olmaz bile.

%100 ban yememe garantisi veremez ya hile dt oluyor ya da kullanıcı çok belli etiği için ban yiyor illa oyunlarına gelmiştir çoğu kişinin legit oynayan arkadaşım private kullanıyor adam 3 aydır ban yemiyor bazı kişiler diyor hile yok hiç etrafımda hile ile oynayan çok kişi var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı