Valorant'ta internet iyi olmasına rağmen ping var

nisoş

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar internetim iyi ama ping oluyor. İnternetim 40 Mbps civarlarında. Kısa bir süre düzeliyor sonra oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
1723155446439.png

Evet büyük ölçüde bir bufferbloat yaşıyorsunuz. Şu videoya bir bakın. Eğer olmazsa farklı videolara da göz atabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam normal türk telekomun verdiği modemde sqm var mıdır?

Modemde QoS diye birşey yazıyor bu butterfloat mı?

Hocam normal türk telekomun verdiği modemde sqm var mıdır?

Modemde QoS diye birşey yazıyor bu butterfloat mı?
Türk Telekom'un farklı tip modemleri de oluyor. Modeminizin bilgilerini girip araştırın. Qos ise yanlış bilmiyorsam internet üzerinde kullanılan uygulama vs. önceliklendirerek zaman kaybını azaltır. Bufferbloat çözümünü de sanırım oradan yapıyorsunuz.

Evet büyük ölçüde bir Bufferbloat yaşıyorsunuz. Şu videoya bir bakın. Eğer olmazsa farklı videolara da göz atabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu iyi mi hocam?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240809_032827_Chrome.jpg
    Screenshot_20240809_032827_Chrome.jpg
    77,9 KB · Görüntüleme: 65
Ne yaparsanız yapın gaming routerlardan falan uzak durun, ASUS ROG STRIX-AX3000 router aldım test sonuçları aşağıda, router hem internet hızını düşürdü hem de pingi arttırdı (gaming modda olmasına rağmen)

Dosya Ekleri

• sonrası.jpg
    sonrası.jpg
    132,5 KB · Görüntüleme: 70
  • önce.jpg
    önce.jpg
    100,3 KB · Görüntüleme: 68

Technopat Haberler

Geri
Yukarı