Valorant'ta işlemci sıcaklığı normal mi?

Yok zaten PC'mde sadece Valorant ve Tomb Raider var ondan bir sıkıntı yaşamadım Valorant'ta da ayarlar en düşükde MSAA 4X.
Nvidia reflex açık mı ve ekran kartı driver sürümünüz güncel mi

Reflex'i kapatıp deneme yap. Birde diğer ayarları değişitirerek de deneme yapabiliriz. Olmadı oyunu silip tekrar yükleme yapmak lazım sorunu çözebilir belki. Yaşadığınız sorun tek bir oyunda olduğu için sıcaklıklarınız normal ve sistemde yeterli olduğu için bu durumda oyunda şuanlık bir sorun olabilir. Ekran kartı driver silip tekrar yükleme yapılabilir.

300'e Fps sabitlemeyi deneyin.

Reflex'i kapatıp deneme yap. Bir de diğer ayarları değişitirerek de deneme yapabiliriz. Olmadı oyunu silip tekrar yükleme yapmak lazım sorunu çözebilir belki. Yaşadığınız sorun tek bir oyunda olduğu için sıcaklıklarınız normal ve sistemde yeterli olduğu için bu durumda oyunda şu anlık bir sorun olabilir. Ekran kartı driver silip tekrar yükleme yapılabilir.

300'e FPS sabitlemeyi deneyin.

Hocam bu donma işleminin ne zaman geleceğini bilemiyorum ben nasıl deneyeyimki ben en iyisi ekran kartını temiz kurulum yapayım oyunuda silip tekrar yükleyeyim.

Reflex'i kapatıp deneme yap. Bir de diğer ayarları değişitirerek de deneme yapabiliriz. Olmadı oyunu silip tekrar yükleme yapmak lazım sorunu çözebilir belki. Yaşadığınız sorun tek bir oyunda olduğu için sıcaklıklarınız normal ve sistemde yeterli olduğu için bu durumda oyunda şu anlık bir sorun olabilir. Ekran kartı driver silip tekrar yükleme yapılabilir.

300'e FPS sabitlemeyi deneyin.

Hocam ben bir de bir şey fark ettim işlemcimin fanının olduğu yerden ses geliyor fanın dönüşünde vesaire sıkıntı yok ama çok hafif tıkırdı gelip gidiyor pis olduğundan olabilir mi?

Son düzenleme:
Hocam bu donma işleminin ne zaman geleceğini bilemiyorum ben nasıl deneyeyimki ben en iyisi ekran kartını temiz kurulum yapayım oyunuda silip tekrar yükleyeyim.
En iyisi hocam başka deneme şansın yok haklısın.
Hocam ben bir de bir şey fark ettim işlemcimin fanının olduğu yerden ses geliyor fanın dönüşünde vesaire sıkıntı yok ama çok hafif tıkırdı gelip gidiyor pis olduğundan olabilir mi?
O tıkırtı sesi pisliğin miktarına bağlıdır hocam. Pislik ne kadar çok mu çoksa temizlik yapıp ses var mı yok mu bakılabilir. İnşaAllah fan merkezi arızalı değildir.

En iyisi hocam başka deneme şansın yok haklısın.

O tıkırtı sesi pisliğin miktarına bağlıdır hocam. Pislik ne kadar çok mu çoksa temizlik yapıp ses var mı yok mu bakılabilir? İnşaallah fan merkezi arızalı değildir.

Hocam ürünlerin hepsinin garantisi var müsait bir zamanda temizlik için incehesapa göndereceğim ücretsiz yapıyolar garantili ürünleri.

Hocam ürünlerin hepsinin garantisi var müsait bir zamanda temizlik için incehesapa göndereceğim ücretsiz yapıyolar garantili ürünleri.
Tmmdır hocam. Fan daki tıkırtıyı tespit etmek için ne yapmayı düşündünüz.

Hocam pislikten dolayı olduğunu düşünüyorum temizlikten sonra bir daha bakacağım ona göre garantiye göndereceğim.
Tmmdır hocam. İnşaAllah pislikten dolayıdır ve çözülür ses.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı