Valorant'ta iyi oynayamamak

Daha fazla  
Merhaba. Çok uzun zamandan beri oyun oynuyorum fakat CS de Premier 15k da ya da usta muhafız gibi elolarda rahat 25 30 vurup HS oranımı %60 %70'lerde tutabiliyorum ama Valorant'ta nedense spray kaçırma ya da HS atamama gibi sorunlar yaşıyorum. Nasıl çözebilirim kısa vadede?

Skill ağırlıklı olduğu için aim seviyesi bazı alanlarda hiç işe yaramıyor karakterlerin ne yapacağını analiz edip oynamak lazım.

Merhaba. Çok uzun zamandan beri oyun oynuyorum fakat CS de Premier 15k da ya da usta muhafız gibi elolarda rahat 25 30 vurup HS oranımı %60 %70'lerde tutabiliyorum ama Valorant'ta nedense spray kaçırma ya da HS atamama gibi sorunlar yaşıyorum. Nasıl çözebilirim kısa vadede?

Hocam Valorant aynı PUBG gibi uzmanlık gerektirir aim zamanla oturur. İyi oynamak için takımınızla taktik yapın tavsiyemdir.

Valorant öğrendikten sonra yetenek işidir kim ne derse desin bu oyun vuruşları tamamen şansa bırakmış durumda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı