Valorant'ta eskisi gibi oynayamamak

Hocam yeni PC'ye geçtikten sonra oynamaya devam ettim sonrasında 1-2 ay arası bir süre oyuna ara verdim 1 ay önce de tekrar başladım mental olarak biraz damage yedim tabii ama o kadar da oyunumu leş gibi edip her maç 10 vuracak kadar da kötü olmadım yani.

Paylaştığım 2 klip biri oyuna ara vermeden hemen önce diğeri de şu anki halim bir insan 1-2 ay arası gibi bir sürede bu kadar kötü duruma düşebilir mi? Önceden de ara veriyordum ama hiç bu kadar kötü olduğumu hatırlamıyorum.

1-2 ay ara + mental damage ile bu kadar olmasa da düşer. Geri döneli ne kadar oldu oyuna? Belki hâlâ ısınamamışsınızdır. 1-2 hafta olduysa yeterli değil bence. En az 1 aydır bu haldeyseniz o biraz kötü.

Hocam ben 1hafta bir bodruma gittim frag falan kalmadı, 2 ay uzun bir süre, nasıl aim geliştireceğinizi tartışmayalım burada zaten. Belki mental olarak sen hissetmesende iyi değilsindir.

Bencede. Bende 1 haftadır falan girmiyorum. Dün 1-2 maç atayım dedim zar zor oynadım. Karşındaki saatlerce ve günlerce düzenli oynadığı için 1 hafta bile ara vermek oyundan düşmene sebep oluyor. Yapay zeka da değil ki bunlar senin benim gibi insanlar. Tek yememiz normal değil mi?

Oyunu kaç saat oynuyorsunuz? Haftada kaç gün giriyorsunuz? Bende her maç 20-30 vurmuyorum ama, yüceliğe kadar çıkmak zor değil. Zaten zamanında bu elolarda takıldığınız için daha iyi anlarsınız beni.

Hocam bir kaza geçirdiğim için şu an evde oturuyorum neredeyse her gün günde 4 5 saat oynuyorum ama bir yandan bana da değişik geliyor önceden o kadar kolay çıkmama rağmen nasıl bu kadar katılabildim bu elo da diye düşünüyorum.

Hocam ben 1hafta bir bodruma gittim frag falan kalmadı, 2 ay uzun bir süre, nasıl aim geliştireceğinizi tartışmayalım burada zaten. Belki mental olarak sen hissetmesende iyi değilsindir.

Haklı olabilirsiniz hocam bir şey diyemeyeceğim birkaç gün daha oynarım baktım olmuyor biraz ara verebilirim.

Konuyu hortlatıyorum gibi ama merak ettiğim bir şey var. Az önce maçıma bir Jett geldi öküz gibi oynuyordu. Yücelik-immo arası bir eloda oynuyorum şu an ama karşıda ki Jett büyük ihtimalle smurftu fakat nasıl bu kadar iyi oynadığını anlayamadım. Yani Radiant olsa bile diyelim bu kadar iyi nasıl oynabilir? YouTube'da bir arkadaş daha vardı adını hatırlamıyorum. O da böyle yücelik eloya girip oynuyordu falan 30 vuruyordu bu nasıl olabiliyor. Hani yücelik eloda düşük bir rank değil sonuçta ama bu kadar rahat bronz elo gibi nasıl oynayabiliyorlar?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı