Valorant'ta kill alamıyorum

BadGamer

Hectopat
Katılım
10 Ağustos 2021
Mesajlar
5.603
Makaleler
7
Çözümler
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Mod Yapımcısı/Öğrenci/Spastik İguana ve Terliksi Hayvan Ticaretçisi
Valorant'ta kill alamıyorum. Yani şöyle, mesela ilk 3 tür falan sıfır çekiyorum, sonra bir tur oluyor rakibin içinden geçip 4-5 kill alıyorum. Ama ondan sonraki turları da çok kötü oynayarak maçı 6-7 kill ile tamamlıyorum ve genelde en kötü oyuncu ben oluyorum. Her tür ölüyorum genelde. Adamlar zıban diye kafama bir yapıştırıyor ölüyorum. Kendimi nasıl geliştirebilirim? Ne gibi şeyler yaparak kill sayımı artırabilir? Taktik verebilir misiniz?
 
Son düzenleme:
Kendine 3 tane silah mainle.
Stringer(Çok kullanan yok ama güçlü bir silah ve favorim)
Stringerin altında bir silah var adını unuttum.
Phantom
Vandal

* Not : Silahlar oynama tarzına göre değişir ben rakibe yakın bir pozisyonda oynuyorum o yüzden stringer iş yapıyor.

Pusarak oynayın ya da akıllıca oynayın, En önden gitmeyin ve takım arkadaşınız 5-6 adım gerisinde ve 45 derece kadar bir pozisyonda olun. (Onun canı gitsin sizin gitmesin Valorant takım oyunu olduğu kadar bireysel bir oyunudr.)

Karakter Seçimi : Sage, Phoneix gibi karakterler işini görür, Kombosunu öğren Phoneix'in dahada kolaylaşır, Kendisine can vere bilen karakterler seçeneğin olsun, Benim favorim Phoneix ve Cypher, Cypherin yeteneklerini taşımalı bir şekilde oynuyorum yere attığım ekipmanları sürekli başka yerlere koyuyorum kendimle beraber hareket ettire biliyorum, Benim aimim orta derece geliştirmek yerine karakterin avantajlarını kullanıyorum.

Not : Bayadır oyunu oynamıyorum
 
O söylediğin 4 5 kill aldığın raundları kaydet. Bir de en kötü raundunu kaydet. Aralarındaki farkları incele. Bir de eğer Phantom kullanıcısıysan vandal dene. Vandalın sekmesi daha düz.
 
Olay kill değil ki? Amacın oyunu kazanmak.

Sana şöyle anlatıyım;
Jett'in pasif, lurk kalıp aldığı 30kill var.
Jett'in site açarak aldığı 15kill var.
Tabiki 15 kill aldığı demi? Kill'i alman değil, nasıl aldığın önemlidir.
Buna odaklanmalısın.
 
Aim Lab gir. Poligonda zor botlara karşı spike kur. Sonra poligonda alıştırma yap. Ben böyle geliştim.
Hocam poligonda kimseyi kesemiyorum, normal modda bile yok ediyorlar. 1 haftadır çalışıyorum bu şekilde ama hep öldüğüm için bir gelişim olmadı. Normal poligonda fena değilim ama yine de maçta zayıf kalıyorum.
 

Geri
Yukarı