Valorant'ta kill alamıyorum

Derecesiz. Oyuna ara verdim ve geri döndüğümde pek fazla da rekabetçi girmiyorum
Ranked oynayıp, rankınızı belli edin. Öyle konu açıp, tekrar sorun bence. Rankınız belli değilken konuşmak saçma.
Belkide gümüş bronz gibi düşük ranklardasınızdır, gold 1-2 standart ranklar zaten.

Ranked oynayıp, rankınızı belli edin. Öyle konu açıp, tekrar sorun bence. Rankınız belli değilken konuşmak saçma.
Belkide gümüş bronz gibi düşük ranklardasınızdır, gold 1-2 standart ranklar zaten.
Bir de hocam, sizce kaç DPI'de oynamalıyım? Genelde 3000 DPI'lerde oynuyorum. @OPERATÖR GOD

Az önce derecelide kill rekorumu kırdım. 25 kill keskin nişancı. Ama maçı 12-3'den 13-15 verdik. Çok iyi oynadım ama.

Sorunum çözüldü, artık Sage ile 15-20 kill alıyorum. evdiğim, Ascent mapinde falan 25 kill altına inmiyorum.

Son düzenleme:
Yüksek rank maçları izleyin. Doğru sens ve ayarlarınızı bulun ve sürekli aim çalışın. Bir süre sonra gelişeceksiniz. Bu oyunda iyi olmak için oyun bilgisi çok önemli bana göre aimden 1 tık önde. Doğru pozisyon bulma rakibin yetenekleri oyun stilini çözüp ona göre pozisyon alıp çok daha rahat skorlar alacaksınız. Oyun bilgisini arttırmak için de maçlar izlemek ya da yüksek elodaki maçları izlemekten geçer ve en sonunda da bu bilgileri kullanarak kendi oyununuza uygulayarak kendinizi geliştirebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı