Valorant'ta Killjoy ve Raze'nin sevgili olması saçmalığı

O "no" Tweet'ini LGBT'ye küfür eden bir adama yazmışlardı. O adam Tweet'i silince de sanki LGBT'ye no demis gibi gözüktü. Zaten bu olayın uzerine "sens" karakterini getirerek fanlar tarafından dalgayı aldılar. Bu karakterin gelmesinden sonra oyun 2017'den beri düşmediği oyuncu sayısına düştü. Ulan oyunu oynayan %98 erkek yaptığınız soytarliklara bak!

Terörle mücadele birimlerinin kasıp kavurduğu yüksek taktiksel zeka içeren karakterlerin hayat bulduğu, aşırı ciddi bir oyuna gay karakter eklemeleri...

Yani brom hileleri engellemek yerine para ver hileler gelmesin diyen bir oyunu savunamam ben ya.

Replikler sarıyor, Reyna ultisinde ilen her kill aldığında kahkaha atması beni şevke getiriyor, evet hadi gidip hile sistemi olmayan oyunda hile gelmesin diye para verelim.

Konularımdan uzak durursan sevinirim.
Hangi konuya yazacağım beni alakadar eder hocam. Rahatsız olduysanız orası sizin probleminiz.

Geçen denemek istedim en son CS:GO oynadığımda o iç karartıcı arayüze sahipti ve botlar ile oynamıştım, denediğimde nereden baksam ilk maçım ve karşıma gelen adam o YouTube'da gördüğüm vuruşları yapıyor, ee elom yüksek ki bir elom bile yok dümdüz hile, ilk maçtan hile gelmesi üzücü, ve CS:GO bozuk bir oyun botları durdurup cross kafasında iken ateş ettiğimde mermi gitmiyor oyun beni sprey yapmaya itiyor.

Küçük dostum, CS ilk durup vuran kişinin kazandığı bir oyun değil veya skill cümbüşünün etrafta uçuştuğu saçma sapan bir çizgi film gibi bir oyunda değil.

Valorant daha smurf problemine bile bir çözüm bulabilmiş değilken 10 maçın 4'ünde hile gelmesi gayet kötü bir olay. Silver'da oynamayı denesen karşına immo smurfler geliyor, immoda oynasan kendini oraya boostlatmış Silver'lar geliyor, dünyanın en leş Türkiye sunucularından birisi bu oyunda, hatta direkt o olabilir, yaş kitlesi resmen +12 olan bir oyundan bahsediyoruz.

9 yaşında çocuğun aileme özlü sözlü küfürler edip durmasındansa averaj bir ruski ile oyunumun tadına bakarım.

Küçük dostum, CS ilk durup vuran kişinin kazandığı bir oyun değil veya skill cümbüşünün etrafta uçuştuğu saçma sapan bir çizgi film gibi bir oyunda değil.

Valorant daha smurf problemine bile bir çözüm bulabilmiş değilken 10 maçın 4'ünde hile gelmesi gayet kötü bir olay. Silver'da oynamayı denesen karşına immo smurfler geliyor, immoda oynasan kendini oraya boostlatmış Silver'lar geliyor, dünyanın en leş Türkiye sunucularından birisi bu oyunda, hatta direkt o olabilir, yaş kitlesi resmen +12 olan bir oyundan bahsediyoruz.

9 yaşında çocuğun aileme özlü sözlü küfürler edip durmasındansa averaj bir ruski ile oyunumun tadına bakarım.

Oyun kategorileri vardır kanka, CS daha düz sadece silah var iken Valorant'ta skill var ee yani? Bu oyunu daha eğlenceli yapıyor, Valorant savunduğum için küçük dostum demen de bayağı güldürdü senden büyüğümdür büyük ihtimalle, Valorant'ta ranklara göre yaş ortalaması oluyor, Gold altı elolarda çocuk sayısı fazla iken üst elolarda bu sayı çok nadir oluyor, benim Valorant'ta bir sürü çocuk prem var ve hepsi birbirinden saygılı ne küfürlerini duydum ne saygısızlıklarını duydum hep abi diyen tatlı çocuklar, toksik kitleyi bende farkındayım şikayet etsen davaya yaşı tutmayan çocukları bende farkındayım ama bunlar her oyunda var ve buna yapacak bir şey yok, sonuç olarak ne senin fikrinin ne benim fikrimin hiçbir önemi yok yine insanlar ikisi arasında seçim yapıp oynamaya devam edecek.

Oyun kategorileri vardır kanka, CS daha düz sadece silah var iken Valorant'ta skill var ee yani? Bu oyunu daha eğlenceli yapıyor, Valorant savunduğum için küçük dostum demen de bayağı güldürdü senden büyüğümdür büyük ihtimalle, Valorant'ta ranklara göre yaş ortalaması oluyor, Gold altı elolarda çocuk sayısı fazla iken üst elolarda bu sayı çok nadir oluyor, benim Valorant'ta bir sürü çocuk prem var ve hepsi birbirinden saygılı ne küfürlerini duydum ne saygısızlıklarını duydum hep abi diyen tatlı çocuklar, toksik kitleyi bende farkındayım şikayet etsen davaya yaşı tutmayan çocukları bende farkındayım ama bunlar her oyunda var ve buna yapacak bir şey yok, sonuç olarak ne senin fikrinin ne benim fikrimin hiçbir önemi yok yine insanlar ikisi arasında seçim yapıp oynamaya devam edecek.

Tamam küçük dostum, sen kavalcı gibi küçük çocuklarla Reyna ile her kill aldığında gülmesine falan sevin, diyecek bir şeyim yok. Herkesin zevki farklıdır.🙃

Tamam küçük dostum, sen kavalcı gibi küçük çocuklarla Reyna ile her kill aldığında gülmesine falan sevin, diyecek bir şeyim yok. Herkesin zevki farklıdır.🙃

Orada seviniyorum değil şevke geliyorum yazıyor, bayağı iticisin moruk, CS oynamayı bir olay falan sanıyorsun büyüdüğünde insanların farklı oyun oynadıklarını ilgi alanına göre oynadıklarını öğrenirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı