kalyonz Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #1 Valorant'ta klavye bazen gecikme yapıyor ben W bastıktan 1 saniye sonra oyuna geliyor. Bunun çözümü nedir?
Valorant'ta klavye bazen gecikme yapıyor ben W bastıktan 1 saniye sonra oyuna geliyor. Bunun çözümü nedir?
Biom4techh Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 338 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2022 #2 kalyonz dedi: Valorant'ta klavye bazen gecikme yapıyor ben W bastıktan 1 saniye sonra oyuna geliyor. Bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam driverlar falan güncel midir? Hocam aklıma yeni geldi lag olabilir.
kalyonz dedi: Valorant'ta klavye bazen gecikme yapıyor ben W bastıktan 1 saniye sonra oyuna geliyor. Bunun çözümü nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam driverlar falan güncel midir? Hocam aklıma yeni geldi lag olabilir.
kalyonz Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #3 Biom4techh dedi: Hocam driverlar falan güncel midir? Genişletmek için tıkla... Hangi driverlar?
Biom4techh Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 338 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2022 #4 kalyonz dedi: Hangi driverlar? Genişletmek için tıkla... Klavye.
kalyonz Decapat Katılım 3 Ağustos 2022 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #5 Biom4techh dedi: Klavye. Genişletmek için tıkla... hocam driverdan değildir de ben lag olabilir diye düşünüyordum çözümü var mıdır bunun?
Biom4techh dedi: Klavye. Genişletmek için tıkla... hocam driverdan değildir de ben lag olabilir diye düşünüyordum çözümü var mıdır bunun?
Code cleaner Hectopat Katılım 8 Mart 2020 Mesajlar 459 Çözümler 4 25 Ağustos 2022 #6 Oyun içi ping değerleriniz ne durumda? Bilgi verebilir misiniz.
Biom4techh Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 338 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2022 #7 Code cleaner dedi: Oyun içi ping değerleriniz ne durumda? Bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam o internetle ilgili değil mi? kalyonz dedi: Hocam driverdan değildir de ben lag olabilir diye düşünüyordum çözümü var mıdır bunun? Genişletmek için tıkla... Dikey eşitleme açıksa kapatın ve ayarlarınızı bir kademe düşürün hocam.
Code cleaner dedi: Oyun içi ping değerleriniz ne durumda? Bilgi verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam o internetle ilgili değil mi? kalyonz dedi: Hocam driverdan değildir de ben lag olabilir diye düşünüyordum çözümü var mıdır bunun? Genişletmek için tıkla... Dikey eşitleme açıksa kapatın ve ayarlarınızı bir kademe düşürün hocam.
ArdaEker Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #8 klavyeden dolayıdır. Membrane mi ? Mekanik mi ? Outemu mekanik mi ? Arıza yapmış olabilir
Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.228 Çözümler 7 25 Ağustos 2022 #9 Aynı sorunun benzeri bende de mevcut her oyunda 30ms olan pingim Valorant'ta saniyelik 300'e çıkıp klavye mouse gecikmesi yapıyor çözemedim.
Aynı sorunun benzeri bende de mevcut her oyunda 30ms olan pingim Valorant'ta saniyelik 300'e çıkıp klavye mouse gecikmesi yapıyor çözemedim.
ArdaEker Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 577 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2022 #10 Berk Chelik dedi: Aynı sorunun benzeri bende de mevcut her oyunda 30ms olan pingim Valorant'ta saniyelik 300'e çıkıp klavye mouse gecikmesi yapıyor çözemedim. Genişletmek için tıkla... Valorantı bırakmak için bir işaret... Hemen Cs indiriyorsun göriyim bakim.
Berk Chelik dedi: Aynı sorunun benzeri bende de mevcut her oyunda 30ms olan pingim Valorant'ta saniyelik 300'e çıkıp klavye mouse gecikmesi yapıyor çözemedim. Genişletmek için tıkla... Valorantı bırakmak için bir işaret... Hemen Cs indiriyorsun göriyim bakim.