Valorant'ta klavye gecikme yapıyor

Aynı sorunun benzeri bende de mevcut her oyunda 30ms olan pingim Valorant'ta saniyelik 300'e çıkıp klavye mouse gecikmesi yapıyor çözemedim.

Hocam ping sorununun çözümü şu.

İnternet sağlayıcı firmanızın müşteri hizmetlerini arayıp kanal değiştirmesini isteyeceksiniz.

Bunu 1-2 güne bir yapın o zaman sorun kalmayacak bunu bende yapıyorum maalesef.

klavyeden dolayıdır.
Membrane mi ? Mekanik mi ? Outemu mekanik mi ?

Arıza yapmış olabilir
Klavye mekanik ariza değil bence normal olarak yazi yazarken sorun yok oyunlarda arada gecikme oluyor

Bunun olmasinin sebebi sistem mi yoksa internet mi bugün işlemci değiştim ondan dolayi olabilir mi diye düşündüm.

Klavye mekanik ariza değil bence normal olarak yazi yazarken sorun yok oyunlarda arada gecikme oluyor.

Bunun olmasinin sebebi sistem mi yoksa internet mi bugün işlemci değiştim ondan dolayi olabilir mi diye düşündüm.

İşlemci değiştikden sonra mı olmaya başladı hocam?

Klavye mekanik ariza değil bence normal olarak yazi yazarken sorun yok oyunlarda arada gecikme oluyor

Oyun içi ping değerlerinize kısa bir göz gezdirirseniz sebebini daha net saptayabiriz. Büyük ihtimalle internetinizden kaynaklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı