enesaak Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 20 Ocak 2022 #11 QyWolia dedi: Hocam zaten biliyorum o programı takılmalar oluyor diye bir alternatif program aradım konuyu okumamışsınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet biraz öyle oldu kusura bakmayın. Ayarlardan performansı seçmeyi denedinizmi acaba? Bilgisayara göre optimize olması lazım.
QyWolia dedi: Hocam zaten biliyorum o programı takılmalar oluyor diye bir alternatif program aradım konuyu okumamışsınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Evet biraz öyle oldu kusura bakmayın. Ayarlardan performansı seçmeyi denedinizmi acaba? Bilgisayara göre optimize olması lazım.
QyWolia Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 391 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #12 enesaak dedi: Evet biraz öyle oldu kusura bakmayın. Ayarlardan performansı seçmeyi denedinizmi acaba? Bilgisayara göre optimize olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam yapmam diyordum ama sanırım en düşük ayarlarda kullanacağım efekt felan da vereceğim ne de olsa, bir yerde fedakârlık yapacaktım elbet.
enesaak dedi: Evet biraz öyle oldu kusura bakmayın. Ayarlardan performansı seçmeyi denedinizmi acaba? Bilgisayara göre optimize olması lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam yapmam diyordum ama sanırım en düşük ayarlarda kullanacağım efekt felan da vereceğim ne de olsa, bir yerde fedakârlık yapacaktım elbet.