Valorant'ta küfür

  • Konuyu başlatan 488523
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 54
  • Görüntüleme 7B
Valorant oynarken günün dolgunluğu ile yazılı küfür ettim, karşımdaki de küfür etti, ikimizde oyun boyunca birbirimize küfür ettik, ama oyunun sonuna da başka bir oyuncu ekran görüntüsü aldım CİMER'e şikayet edeceğim dedi, bir şey olur mu?

Oyunda her gördüğünü şikayet edeceksen işin zor. Boş ver geç uğraşma boş insanlarla.
SS var mı acaba?
(Görmek için)
 
Cimer'e de küfür edin.
zxcv21b313.PNG


Aklıma nedense bu geldi :D
 
Yaşınız 17'nin altındaysa babanızın vereceği ilk tepki şudur: "işiniz gücünüz yok aylak herifler büyümüş de dava açacakmış beyağama bak otur oturduğun yerde ağlamayın" ikiniz için de geçerli bu. Yaşınız büyükse de cimerin işi gücü yok Valorant da küfür edenlere dava ile uğraşacak. Bu durumda en mantıklısı adamı muteleyip direk reportlamak, Riot zaten bu konuda hassas en az 1 hafta ban yer karşıdaki.
 
En son bana sen fakirsin skinin yok bilmem ne çocuğu diyen adama (ana hesabımda Yağmacı Vandal ve bıçak olması dışında sorun yok) belanı benden bulma ger*** dediğimde böyle bir şeyyle karşılaşmıştım. Hala buradayım.
 
Valorant oynarken günün dolgunluğu ile yazılı küfür ettim, karşımdaki de küfür etti, ikimizde oyun boyunca birbirimize küfür ettik, ama oyunun sonuna da başka bir oyuncu ekran görüntüsü aldım Cimer'e şikayet edeceğim dedi, bir şey olur mu?

Maç bittikten sonra anne bitti dedi gizli bilgi
.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı