Valorant'ta lig atlayamıyorum

Süleyman Pro

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Serbest meslek erbabi
Duomla Valorant oynuyoruz. Duom 20-25 ben 30-40 vuruyorum yalanım yok. Takima gelen adamlar 5-10 vuruyor onlar yüzünden plat 1 de kaldık. Şu an yücelikleri tokatlayacak aime sahibim ama lig atlayamiyorum. Taktik verirseniz sevinirim.

5 kişi girebilirsiniz oyuncu arayıp ya da arkadaş listendeki iyi oynayan kişilerle. Farklı server deneyebilirsiniz.

Atlarsınız hocam bizde 2 günde 1 rank atlamıyoruz yeri geliyor troller kötüler, yer geliyor smürfler ama sabırla oynuyoruz. İsterseniz radiant aiminde olun, takımda önemli bu oyunda.

Hocam gerçekten toksik insanlar her yerde fazla, oyunun takıma verdiği adamların algoritması sizin istatiklerinize göre veriliyor. 35 40 vuruyorsanız rank atlamanız gerek, daha bugün Silver 3 hesapta karşıma dia adam attırdım yani o kadar fazla da vurmadım 30/6.

Eğer gerçekten yücelik tokatlayacak aiminiz varsa çıkarsınız kendi gözünüzde bende yücelik tokatlayacak aim var dersin ama aslen öyle değildir.

Ben temmuz sonunda HWID banımın açılmasıyla birlikte Gold 2 hesabım vardı 2 haftada yüceliğe geldim.

Atlarsınız hocam bizde 2 günde 1 rank atlamıyoruz yeri geliyor troller kötüler, yer geliyor smürfler ama sabırla oynuyoruz. İsterseniz radiant aiminde olun, takımda önemli bu oyunda.
Hocam 1.5 aydır plat1-2 arasında geliyorum.Bu iş anormal olmaya başladı.Oyunun bence puanlama sistemi çok yanlış.5 vuran adama -20,25-30 vuran adama -5 vermesi gerek.Sonucta orta da uğraş var

Aim yetmiyor maalesef. Muhtemelen şu an bazı Radiant'lar daha iyi aime sahip olabilirsiniz fakat bu oyunun neredeyse tamamı takım oyunundan ibaret. Yani aim fightlar tabii ki çok önemli ama bu rank atlamakmiçin yeterli değil. Aynı şekilde kill sayınızda önemli değil toplu kill ortalamasının yüksek olması lazım. Kısacası yüksek liglere çıkmak istiyorsanız duonuzla birlikte takım arayışına geçebilirsiniz. Bu arada bireysel oynayışta da yüksek liglere çıkmak mümkün fakat biraz şans gerektiriyor.

Hocam 1.5 aydır PLAT1-2 arasında geliyorum. Bu iş anormal olmaya başladı. Oyunun bence puanlama sistemi çok yanlış. 5 vuran adama -20, 25-30 vuran adama -5 vermesi gerek. Sonucta orta da uğraş var.

Hocam şöyle diyeyim plat eloya girince bunalım geçiriyorum ben dia-asc-immo bu 3 elonun oynanış tarzına göre daha değişik tarzda oynuyorlar diaya kadar boostlattırmayı deneyin derim ben yücelik 1-2-3 arası geziniyorum yücelikte 20leri rahat geçiyorum.
Platta radyantlardan iyi tepki verenler var çok cins vuruş atanlar var 10 vurduğumu bilirim platta sinirden klavyemi kırıp BİM klavye oynamaya başladığımı biliyorum hocam.

En basitinden ben 2 ay öncesine kadar bronz gümüş arası dolaşıyordum. Dediğiniz gibi her maç MVP vb oluyordum fakat takım oyununa önem vermiyordum sesli sohbeti bile açmıyordum. Şu an dia 1'im ve her zaman solo girip takımı yönlendiriyorum. Takımdakilerin aiminin çok da iyi olmasın a gerek kalmıyor, el başlarında genelde takıma ne yapması gerektiğini söyleyip ne yapmam gerektiğini soruyorum. Böyle devam edersem yakında immortal olacağımı düşünüyorum. Bu arada lig atladıkça oyuncu farkını çok iyi hissedebiliyorsunuz bu da sizi motive ediyor.

Evet bu konuda hak veriyorum ama hocam platta oynadınız mı şu anki haliyle gerçekten pusanından tutun cins cins adamı dolmuş plata.

Şuanda takımda yapmam gereken görevin daha fazlasını yapıyorum.Benim şikayetim de o zaten.Takımda iş olmaması.Adam akıllı bir takımda oynayıp herkes görevini yapıpta eksi yesem zoruma gitmez ama smoke atmayan heal vermeyen takimda eksi yiyince çıldırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…