Valorant'ta mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

furkan_35

Decapat
Daha fazla  
RAM
8GB G.Skill
SSD veya HDD modeli
480 GB Toshiba SSD 500GB Toshiba HDD
Ekran kartı
ASUS Dual RX580 4GB
Anakart
B450M-K ASUS
İşlemci
AMD 5 2600
Yaklaşık 1 ay önce sabah Valorant'a girerken akşam üstü girerken mavi ekran almaya başladım. Diğer oyunlara girerken hiçbir sıkıntı yok sadece Valorant'a girince mavi ekran veriyordu. 1 defa temiz kurulum yaptım sonra tekrar Valorant indirdim sorun devam ediyordu. Valorant'tan bir kere mavi ekran yiyince bilgisayar küçük bir zorlanmada bile mavi ekran almaya başladı. Sonra tekrar temiz kurulum yaptım. Valorant yüklemedim ve bilgisayar da 1 aydan beri hiç sorun yok. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Minidump dosyalarım yok.

Elimden geldiğince yardımcı olamaya çalışayım hocam belki de hard diskten dolayıdır Valorant hangi diskte ben bugün harddiskime veda ettim mesela ömrü bitti yazma okuma öldü ve ondan dolayı düzgün işlem yapamaz oldum CrystalDiskInfo indirip bir ekran görüntüsü atarsanız sevinirim.

Elimden geldiğince yardımcı olamaya çalışayım hocam belki de hard diskten dolayıdır Valorant hangi diskte ben bugün harddiskime veda ettim mesela ömrü bitti yazma okuma öldü ve ondan dolayı düzgün işlem yapamaz oldum CrystalDiskInfo indirip bir ekran görüntüsü atarsanız sevinirim.
hardisk ten olduğunu düşünmüyorum dediğim gibi sorun 1 ay önce olmuştu formatladıktan sonra cs pes ets falanda hiç bir sorun olmadı ben sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum ssd 3 yıllık windows ve oyunlar ssd de.

1 ay önce konu açmıştım minidump dosyalarını buldum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı