A Ali Osman Çomak Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #1 Hocam, mikrofona bastığımda ses gitmiyor, geri döngü sesi gelmiyor. Arada sesli sohbet bağlantısı da gidiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2025
Hocam, mikrofona bastığımda ses gitmiyor, geri döngü sesi gelmiyor. Arada sesli sohbet bağlantısı da gidiyor.
Musa Yiğit Picopat Katılım 4 Temmuz 2025 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2025 #2 Ali Osman Çomak dedi: Hocam, mikrofona bastığımda ses gitmiyor, geri döngü sesi gelmiyor. Arada sesli sohbet bağlantısı da gidiyor. Genişletmek için tıkla... Mikrofonun bağlı olduğu tuşu değiştir sonra tekrar eski yerine al. Ben öyle yapıyordum hep. Artı 0 Eksi
Ali Osman Çomak dedi: Hocam, mikrofona bastığımda ses gitmiyor, geri döngü sesi gelmiyor. Arada sesli sohbet bağlantısı da gidiyor. Genişletmek için tıkla... Mikrofonun bağlı olduğu tuşu değiştir sonra tekrar eski yerine al. Ben öyle yapıyordum hep.
Westron23 Femtopat Katılım 12 Eylül 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2025 #3 Mikrofonunuzun markası ve modeli nedir? Artı 0 Eksi